Hoe ik mama verraste op moederdag

Vorige week was het moederdag en op die dag heb ik mijn mama extra in de watten gelegd. Eigenlijk zou dit het hele jaar door moeten gebeuren want mijn mama staat elke dag voor ons (mijn broer en zus en mezelf) klaar. Voor moederdag zorgden wij voor ontbijt op bed en voor een mooi cadeau dat we uitzochten op ColliShop. In deze blogpost lees je meer over hoe wij mama in de watten legden.

moederdag collishop

Ontbijt op bed

moederdag collishop

Om de dag goed te beginnen, bracht ik samen met mijn broer en zus het ontbijt en de cadeautjes naar de slaapkamer van mijn ouders. Op de plateau hebben we enkele lekkere dingen gelegd zoals croissants, koffie waar ze niet zonder kan, een aardbeientaart die we vers van de bakker haalden en wat extra aardbeien. Dit zijn haar favoriete dingen en hiermee maken we haar altijd blij. Dit zorgde meteen voor een goede start van de dag.

moederdag collishop

moederdag collishop

Cadeau

Als we aan mama vragen wat ze graag wil, zegt ze altijd praktische dingen voor in huis. Ze houdt van koken en tuinieren dus in deze richting besloten we te zoeken. Op de site van ColliShop heb je voor deze en andere thema’s een ruime keuze en we vonden al snel iets waarmee we mama blij zouden maken.

Een Airfryer (en dan een XXL formaat aangezien we met 5 thuis zijn) en een houten kaasplankje bestelden we bij ColliShop en dit lieten we toekomen bij de dichtstbijzijnde Okay winkel. Dit is gemakkelijk omdat je je bestelling kan meenemen als je je boodschappen doet. Als we het thuis zouden leveren, zou mama het meteen doorhebben. Een tweetal dagen na onze bestelling, mochten we de geschenken al afhalen in de winkel.

moederdag collishop

moederdag collishop

Mama was verrast door het cadeau en was er erg blij mee. Dit stond al lang op haar wishlist en ze wou het meteen testen. Diezelfde dag hebben we het meteen getest door frietjes te bakken en enkele snacks zoals bitterballen zonder dat er olie gebruikt moet worden. Het smaakte lekker en was krokant! Ondertussen zijn we een week verder en hebben we al verschillende gerechten hiermee gemaakt.

Verder hebben we op moederdag een rustdag gehouden en niet al te veel gedaan. Lekker eten en ontspannen stond er die dag op de planning.

moederdag collishop

Hoe zet jij mama in de bloemetjes?

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review, lees mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *