Haar doneren Think-Pink!

Gisteren konden jullie al lezen dat ik met een dilemma zat. Haar kort knippen of lang haar behouden. Na lang twijfelen heb ik dan toch de schaar in mijn haar gezet (niet ik, maar de kapper!). Aangezien ik van zeer lang naar kort haar ging, besloot ik om mijn haar te doneren aan Think Pink. Zo kunnen ze van mijn 25 cm lange staart een mooie pruik maken voor vrouwen met kanker. Een mooi initiatief. Benieuwd naar hoe mijn haar er nu uitziet? Kijk even mee! 
 

 

Het was best spannend om zo’n drastische verandering qua haar te ondergaan. Normaal speel ik altijd op safe. Toen de kapster de staart afknipte, merkte ik nu pas wat voor een gewicht ik altijd meedroeg. Maar haar voelt zo veel lichter aan. Natuurlijk is het nog even wennen, maar tot nu toe heb ik er alleen maar complimentjes over mijn kort haar gekregen! Super leuk natuurlijk. Wat vind jij van mijn nieuw kapsel?
 
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

22 reacties

  1. Wat een leuk, vlot kapsel heb je nu zeg 🙂 Ik heb er de laatste tijd ook veel over na gedacht om mijn haar te doneren. Ik moet het nog even laten groeien en dan ga ik het ook doneren ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *