Dit moet je deze vakantie zeker doen: girls’ night

Tijdens de vakantie zie ik mijn vriendinnen minder vaak dan in het schooljaar. De meesten hebben een vakantiejob, zijn op vakantie of zijn aan het studeren voor de herexamens en daardoor is afspreken moeilijk. Een ideale manier om bij te kletsen en te ontspannen, is een girls night. Hierna beste tips om de perfecte girls’ night te organiseren.

Een girls’ night kan niet zonder lekkere hapjes. Je kan een zak chips opentrekken, maar als je iets meer moeite wil doen, kan je je vriendinnen trakteren op zelfgemaakt ijs. Met dit vanille-ijs recept scoor je gegarandeerd:

Splits de eieren, klop de eiwitten in een kom en klop in een tweede kom de slagroom met vanille stijf. Daarna neem je een derde kom en klop je hierin de eierdooiers met suiker tot een romig geheel. Voeg daarna het eierdooier-mengsel toe aan de room en klop alles door elkaar. Vervolgens roer je de stijfgeklopte eiwitten er doorheen en laat je het een dag opstijven in de vriezer. Nu kan je samen met je vriendinnen genieten van dit heerlijke ijs!

De hapjes heb je, nu is het tijd voor een leuke meidenfilm. Ik geef je mijn top 5 meidenfilms:

1. Mean Girls

2. Legally Blonde

3. Pitch Perfect

4. Bring It On: All Or Nothing

5. The Longest Ride

Mijn perfecte girls’ night bestaat uit gezellig films kijken met vriendinnen en ondertussen genieten van zelfgemaakt ijs, meer heb je niet nodig voor een avondje met vriendinnen! Op de site van Westwing vind je trouwens nog veel meer inspiratie en ideeën voor een geslaagde girls’ night. Je vindt hier hoe je zelf makkelijk een cocktail kan maken, hoe je zelf beautyproducten kan maken en nog andere tips om er een gezellige avond van te maken.

Welke film zou jij kijken op een girls’ night?

Liefs, Ellen

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *