Favorieten juli

 

Mijn favorieten van juli komt ietsje later dan normaal. Beter laat dan nooit toch? Ik heb eigenlijk vrij weinig nieuwe favorieten ontdekt vorige maand. Waarschijnlijk komt dit omdat ik steeds moest werken. De producten die ik deze keer uitzocht zijn eigenlijk producten die al een lange tijd favoriet van mij zijn. Veel leesplezier!

Als eerste gebruik ik al meer dan een jaar deze pot met crème van Yves Rocher. Geef toe dat de verpakking er schattig uitziet toch? Deze crème gebruik ik op mijn nagels om velletjes tegen te gaan. Hij werkt uitstekend en is jammer genoeg bijna op.
Verder vind ik deze Born Lippy van The Body Shop in de smaak watermeloen helemaal geweldig! Mijn lippen zijn zonder velletjes en de geur is gewoon heerlijk.

 

Deze zwarte druppelvormige oorbellen van de Primark kwam al een aantal keer voorbij op mijn blog. Als ik niet weet welke oorbellen ik moet aandoen, draag ik deze. Met zwart kan je nooit iets fout doen toch?

 

Verder las ik deze maand een boek van Lauren Weisberger. Ik las eerst ‘De druivel draagt prada’ en nu ben ik ‘Chanel chic’ aan het lezen. Heel erg fijne, luchtige boeken om te lezen tijdens de vakantie.

Welk product heb jij ontdekt tijdens de maand juli?

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

20 reacties

  1. Ik ben ook dol op de boeken van Lauren Weisberger :)! Ik ben momenteel 'De wraak van Prada' aan het lezen, ook een aanrader :)! Je hebt me benieuwd gemaakt naar het lipglossje van TBS ! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *