Favorieten augustus!

 

Augustus stond bij mij in het teken van vakantie en rusten. Ik ben naar zee, Brugge en Amsterdam geweest. Tijdens deze tripjes heb ik foto’s genomen en hiervan komt dinsdag een verslag online! De andere dagen ben ik gaan shoppen of lag ik in de zetel te kijken naar Gossip Girl of Pretty Little Liars. Verslavende series! Ik heb natuurlijk ook enkele producten ontdekt deze vakantie en mijn favoriete items laat ik jullie vandaag zien! 

Het Micellair Reinigingswater van Garniet bevalt mij tot nu super goed! In 1,2,3 is mijn make-up verwijderd en dit is erg fijn als je ’s avonds niet veel zin hebt om je gezicht grondig te reinigen. Mijn review kan je hier lezen.
Deze koraal kleur heb ik veel gedragen op mijn teennagels. Het is een heerlijke zomerse kleur en staat vrolijk. Dit is de kleur Méli Melon van Bourjois.
Onlangs ging ik naar de Primark en kocht ik deze ketting. De ketting is een beetje uit mijn comfort zone en eigenlijk vind hem best leuk staan! Deze behoort ook tot mijn favorieten van de maand. Mijn volledige shoplog van de Primark kan je hier teruglezen.
De Pointed Foundation Brush van Real Techniques vond ik eerst onnuttig. Ondertussen vind ik deze kwast super fijn in gebruik! Ik smeer hiermee mijn foundation uit en daarna maak ik alles egaal met mijn handen. Hierdoor krijg ik een mooie, luchtige dekking. Dit is ook zeker een favoriet van deze maand!
Wat waren jouw favorieten van deze maand?

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

29 reacties

  1. Wat een fijne items! Ik ben het micellair water ook, maar ik vind hem gewoon fijn om in de ochtend mijn gezicht even mee te reinigen!

  2. Leuke favorieten! Het reinigingswater lijkt me wel wat, misschien moet ik die maar eens gaan proberen. Ik gebruik nu gewoon de doekjes van de Albert Heijn.
    Die ketting vind ik ook super leuk 😀 staat denk ik prachtig op een witte blouse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *