Favoriete Belgische Blogs!

 
Over het algemeen volg ik meer Nederlandse blogs dan Belgische. Toch moet je de Belgische blogs niet onderschatten, er zitten enkele super goede tussen! Ik soms ze even op.
Eén Belgische blog springt er voor mij echt uit en dat is ‘Fien’s Beauty And Fashion Corner‘. Hier vind je bijna elke dag 2 artikelen terugvinden (ik heb geen idee hoe ze het doet!). Haar artikelen zijn zeer vaak beauty gerelateerd, super leuk! Daarnaast vind ik haar filmpjes echt top! Als je Fien nog niet kent, neem zeker een kijkje op haar blog!
Een andere (beauty) blog die ik volg, is ‘Realiteit’. Eva haar blog groeit ongelooflijk snel en is genomineerd voor de Weekend Blogs Awards! Hoe leuk! Op haar blog vind je voornamelijk beauty en lifestyle artikelen terug. Daarnaast besteedt ze ook aandacht aan milieubewuste en diervriendelijke topics. Super interessant om te lezen!
Een blog die niet echt in de categorie beauty valt, is de blog van Britt. Op ‘Radianto’ kan je haar dagelijkse leven en hersenspinsels volgen. Ik vind haar een top meid en ze heeft ontzettend veel schrijftalent. Bovendien zijn haar artikels erg origineel en dat maakt het leuk om haar blog te volgen.
Welke Belgische blogs vind jij helemaal geweldig?
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube
 
Dit artikel had ik een tijdje terug geschreven en ik zag net (om 19u30 gisteren) dat een andere blogger een soort gelijk artikel plaatste. Dus als je nog andere Belgische blogs wil leren kennen, neem een kijkje op de blog van ‘Misslanghaar’. 

14 reacties

  1. Super fijn artikel, eigenlijk kende ik geen één. Zag één blog wel altijd voorbij komen maar nooit bewust een kijkje genomen! Bedankt voor de tip!

  2. Je hebt groot gelijk, Belgische blogs zijn niet te onderschatten, wij het Belgische volk hebben ook talent. Alleen is het in België minder bekend. Super lief dat ik erbij sta! Ik ga de andere blogs eventjes bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *