Een nieuwe garderobe voor minder geld

Ik merk dat ik snel uitgekeken ben op bepaalde kledingstukken en dat mijn kledingstijl vaak wisselt. Mijn kledingkast hangt vol met kleding die ik eigenlijk niet meer draag, maar wel nog van goede kwaliteit zijn. Het zou zonde zijn om deze kleding weg te gooien. Ik maak er liever iemand anders blij mee. In dit artikel geef ik tips hoe je ongedragen kleding kan ruilen voor nieuwe kledingstukken en dat hoeft niet veel geld te kosten!

Kledingruil met vriendinnen

Een kledingruil organiseren is heel simpel. Spreek af met vriendinnen dat iedereen hetzelfde aantal kledingstukken meeneemt naar jou thuis. Nadien stalt iedereen zijn kleding uit en kan je bij elkaar shoppen. Ik doe dit af en toe met mijn zus. Zo ben ik van de kleding af die ik niet meer draag en heb ik een aantal ‘nieuwe’ kledingstukken in mijn kast hangen. Het leukste aan de kledingruil is dat je geen geld uitgeeft!

Kleding verkopen op MyOutletBoutique

Wanneer je kleding nog in goede staat verkeert en van een leuk merk is, kan je deze stukken te koop aanbieden op myoutletboutique.be. Op deze site kan je zelf een winkeltje aanmaken met jouw kleding. Je bepaalt zelf de prijs die je voor een kledingstuk wil en wanneer iemand klikt op kopen, ontvang je meteen het geld op je digitale rekening (van Hipay). Het enige wat je dan nog moet doen, is het kledingstuk opsturen. Super makkelijk en een leuke manier om geld te verdienen. Nadien kan je zelf een kijkje nemen in de online ‘winkel’ van andere verkopers of je kan shoppen tijdens de solden!

 

Shoppen tijdens de solden

Tijdens de solden ga ik opzoek naar kwalitatieve basics. Ik vind het leuk om in duurdere winkels te zoeken naar het perfecte zwarte kleedje, een mooie basic jeans, een t-shirt in neutrale kleur, … Kortom kledingstukken die je makkelijk kan combineren. Een aantal weken terug, bracht ik een bezoek aan Maasmechelen Village met mijn mama. Ik vond hier een mooi jurkje voor 66 euro, de originele prijs was 190 euro! Een echt ‘koopje’. Normaal zou ik geen 190 euro geven voor een zwart jurkje, maar dankzij de korting kon ik het mij veroorloven. Ook kocht ik loopschoenen van Nike in korting en nog twee bloesjes. Zo zie je maar dat je tijdens de solden leuke koopjes kan doen!

Wat zijn jouw tips om te besparen op kleding?

Liefs, Ellen

Bloglovin – Facebook – Twitter – Youtube – Instagram – Pinterest

11 reacties

  1. Een kledingruil heb ik nog nooit gedaan, maar dat komt misschien omdat de kleren die mij te klein zijn ook gewoon te 'kinds' zijn, haha. Die site myoutletboutique klinkt wel erg tof! En wat een koopje dat kleedje!

  2. Oeh die site voor je kleding verkopen vind ik erg gaaf! Voorheen verkocht ik altijd op Girlscene maar daar waren de mensen altijd heel enthousiast en daarna hoorde je niks meer van ze. Die site ga ik onthouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *