Een nieuw jaar, nieuwe veranderingen op mijn blog?

Eerst en vooral een gelukkig 2018! Ik wens jullie heel veel liefde, een goede gezondheid en nog veel leesplezier op mijn blog toe. Een nieuw jaar betekent ook enkele nieuwe veranderingen op mijn blog en deze wil ik graag met jullie delen.

nieuwjaar

Wat verandert er op mijn blog?

Iets dat ik dit jaar weer wil opnemen, is het dagelijks bloggen. In december kwamen er minder blogposts online door vlogmas, maar nu dit is afgelopen wil ik weer dagelijks content voorzien op mijn blog. Vorig jaar experimenteerde ik ook met een weekoverzicht en mijn week in outfits. Beide concepten bevielen jullie en ik besloot om verder te gaan met een weekoverzicht. Hier zal ik ook mijn outfits tonen en het geeft een vollediger beeld van mijn week. Elke maandag zal dit online komen.

De andere dagen kunnen jullie de blogpost verwachten die jullie gewend zijn van mij: beauty reviews, handige tips, ontdekkingen, outfits,… Eigenlijk alles wat ik de moeite vind om te delen met jullie. Het hoofdonderwerp blijft beauty aangezien dit een beautyblog is :).

Elke blogpost zal om 12u verschijnen. Zo kan je tijdens de middagpauze even de nieuwe blogpost lezen.

Wat verandert er op mijn YouTube-kanaal?

Dat ik graag video’s film en bewerk, is geen geheim meer. Vooral de laatste drie maand van 2017 heb ik meerdere video’s per week geplaatst en dat beviel mij heel goed. Daarom heb ik besloten om minstens twee video’s per week te blijven uploaden. Deze zullen om 17u op woensdag en zondag verschijnen. Als ik meer tijd heb, komt er op vrijdag een extra video online. Dit kan een vlog, een DIY, een shoplog, beauty video,… zijn. Als mensen mij vragen hoe ik mijn YouTube-kanaal moet omschrijven, zeg ik altijd: een echt meisjes kanaal. Dit blijft zo!

Samengevat

Een kort overzicht met wat je kan verwachten:

  • Maandag: weekoverzicht
  • Dinsdag: blogpost
  • Woensdag: video
  • Donderdag: blogpost
  • Vrijdag: (video)
  • Zaterdag: blogpost
  • Zondag: video

Liefs, Ellen

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *