DIY potjes hergebruiken in de badkamer

DIY potjes hergebruiken

Door Delhaize en La Fermière werd ik uitgedaagd om yoghurtpotjes op een leuke en creatieve manier te hergebruiken om verspilling tegen te gaan. Ik vond dit een heel erg leuke actie en bedacht een manier waarop je de potjes kan hergebruiken. Mijn mama gebruikt glazen yoghurtpotjes vooral als kaarshouder, maar als echte beautyliefhebber wilde ik de glazen potjes op een andere manier gebruiken. Het leek mij leuk om de potjes te gebruiken in mijn badkamer. Ik laat je zien hoe ik de potjes van La Fermière hergebruik en gebruik in de badkamer!

La Fermière

DIY potjes hergebruiken

Voordat ik begin met de DIY wil ik eerst iets vertellen over La Fermière. La Fermière heeft in haar assortiment verschillende desserts. Ik testte vanille rijstpap, rijstpap met citroen, yoghurt met vanille, kokos, hazelnoot en amandel. Mijn favoriet was de rijstpap met citroen! Voor ieders wat wils!

DIY potjes hergebruiken in de badkamer

Wat heb je nodig voor de DIY? Glazen potjes, glitter, penseel en lijm.

DIY potjes hergebruiken

DIY potjes hergebruiken

Deze DIY is heel makkelijk te maken, kost niet veel en je hebt niet veel nodig. Ideaal dus! Ik begon met de potjes te lijmen en gebruikte daarvoor lijm die ik vond in mijn papa zijn klusdoos. Daarna verdeelde ik de lijm met een penseeltje. Vervolgens heb ik de glitters over het potje gestrooid en verdeeld. Nadat de lijm was opgedroogd, klopte ik het potje enkele keren zachtjes op de tafel met daaronder een blad papier in twee geplooid. Zo schudde ik de laatste overtollige glitters van het potje.

Dit is het uiteindelijke resultaat. De potjes kan je nu gebruiken in de badkamer en ik laat je hierna zien hoe ik de potjes gebruik in mijn badkamer.

DIY potjes hergebruiken

DIY potjes hergebruiken

De potjes staan in mijn badkamer kast en ik gebruik ze om mijn oorstokjes en watjes te bewaren. Ook kan je er bv. je haarelastiekjes en speldjes in bewaren. De potjes zijn super schattig geworden en staan mooi op mijn beautytafel.

DIY potjes hergebruiken

DIY potjes hergebruiken

Wat vind jij van deze DIY?

Liefs, Ellen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *