Dit was Estetika beurs 2016

Estetika beurs 2016

8, 9 en 10 oktober vond Estetika beurs plaats in Brussels Expo. Ik bracht een bezoekje aan deze vakbeurs en leerde veel interessante producten en merken kennen. Aan de hand van enkele foto’s en een vlog neem ik jullie mee! 

Estetika beurs 2016

Estetika beurs 2016

Estetika beurs 2016

Estetika beurs 2016

Estetika beurs 2016

Estetika beurs wordt twee keer per jaar georganiseerd (in maart en oktober) en hier worden de laatste nieuwtjes omtrent beauty voorgesteld. Er staan ontzettend veel standjes en je kan hier uren rondlopen. Ter plaatse kan je de producten ontdekken en meteen aankopen. De ontdekkingen van dit jaar voor mij? De make-up producten van Karaja, Paul & Joe, Bellápierre en Pronails!

In onderstaande vlog vind je een sfeerverslagje van de beurs!

Ben jij al eens naar de Estetika beurs geweest?

Liefs, Ellen

6 reacties

  1. De eerste keer dat ik naar een vlog heb gekeken en ik vond het érg leuk! Had ik niet verwacht, je bent dan ook erg schattig vind ik. De Estetikabeurs is eigenlijk een vakbeurs, ik ga er zelf om de twee jaar eens langs en eigenlijk alleen om naar de nagelspulletjes te gaan kijken, in je vlog heb jij enkel make-up laten zien maar je zult wel opgemerkt hebben dat estetika overloopt van nagelstandjes, een beetje té soms vind ik. Leuk om eens de andere kant te zien 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *