Dingen die mij blij maken (wintereditie)

Af en toe is het fijn om stil te staan bij dingen die mij blij maken wintereditie. Hierbij een lijstje met enkele dingen die ik tof vind aan de koudere dagen.

Het begint steeds kouder en kouder te worden en daar hoort gepaste kleding bij. Afgelopen week vond ik bij C&A echt een heel mooie oudroze muts voor slechts 7 euro en een sjaal voor 12,50 euro. Helemaal niet duur en ik ben nu klaar voor de koude dagen.

Het VELUX raam in mijn kamer waardoor ik vanaf mijn bed kan kijken naar buiten. Zo fijn om een moment te nemen om naar de sterren en de maan te kijken. Als ik genoeg heb van het naar buiten kijken, dan kan ik met mijn afstandsbediening mijn VELUX rolgordijn naar beneden doen.

Tijdens de winter is mijn make-up net wat anders dan tijdens de zomer en herfst. Ik experimenteer met oogschaduw en donkere lippen zodat mijn make-up bij het seizoen past. Heel leuk om te doen!

Wat we ons allemaal afvragen: zal het deze winter sneeuwen? Ik vind het altijd zo speciaal als het gesneeuwd heeft! Alles ziet er mooi wit uit en ik hou van krakende sneeuw onder mijn voeten. Heerlijk om daarin te wandelen! Alleen is het iets minder fijn als je je moet verplaatsen als het gesneeuwd heeft.

Onder een dekentje kruipen met chocolademelk met mashmallows en een film kijken. Chocolademelk is mijn favoriete drankje tijdens de koude dagen en ik kan hier zo van genieten.

Wat maakt jou blij tijdens de koude dagen?

Liefs, Ellen

6 reacties

  1. Jaaa, wintermode is zo leuk 🙂 Begrijp me niet verkeerd hoor, ik hou ook van leuke losse zomerjurkjes, maar in de winter kun je op zoveel verschillende manieren je outfits in elkaar flansen. Laagje voor laagje zeg maar. Hou ik van. Wat mij trouwens ook blij maakt in de winter is het nemen van een warm bad terwijl ik een tijdschrift lees of een serie kijk. Heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *