Delhaize maaltijdbox testen

Bij Delhaize kan je verschillende maaltijdboxen aanschaffen om soep, lasagne, couscous,... klaar te maken. Ik test het tomatensoeppakket.

Bij Delhaize kan je verschillende maaltijdboxen aanschaffen om soep, lasagne, couscous,… klaar te maken. Je koopt zo’n maaltijdbox en daar zit alles in om een lekker en gezond gerechtje te maken. Dit bespaart tijd in de winkel. Je moet niet meer opzoek naar alle ingrediënten om een maaltijd op tafel te krijgen. Ik kocht een soeppakket zodat ik op een snelle en makkelijke manier een gezonde lunch op tafel zetten. Mijn ervaring lees je in deze blogpost.

Delhaize soeppakket tomatensoep

Soeppakket

Elke middag drink ik een tasje soep. Op deze manier heb ik een portie groenten binnen en het vult. Tomatensoep is mijn favoriet. Ik nam daarom eens het soeppakket van Delhaize mee om tomatensoep te maken. Het enige wat je zelf moet toevoegen is water, olijfolie en peper. Dit zijn ingrediënten die ik standaard in huis heb.

Bij het soeppakket vind je een receptje terug. Ook staat aangegeven hoeveel tijd je kwijt bent aan het maken van de soep. Dit is zo’n 30 minuten. De soep is voor 4 tot 6 personen.

Deze ingrediënten zitten in het soeppakket:

  • Ajuin
  • Tomaten
  • Wortel
  • Tomatenpuree
  • Knoflook
  • Bouillonblokjes
  • Takjes tijm
Delhaize maaltijdbox testen
Delhaize maaltijdbox testen

Maaltijdbox bereiden

Eerst begin ik met alle groenten schoon te maken en fijn te snijden. Wanneer dit klusje gedaan is, ga ik naar de volgende stap. Ik doe wat olijfolie in de pan en bak de ajuin, wortel en knoflook op een laag vuurtje.

Delhaize maaltijdbox testen

Daarna is het tijd om de tomatenpuree toe te voegen. Dit meng ik goed.

delhaize tomatensoep
delhaize tomatensoep
delhaize tomatensoep

De volgende stap is om het water, de tomaten en de tijm toe te voegen. Dit laat je dan 10 à 15 minuten koken.

delhaize tomatensoep

Zo ziet het er uit na het koken. De tomaten zijn erg zacht geworden en dat maakt het mixen makkelijk.

De gemixte soep werk ik nu af met wat peper. Ik heb er ook wat zout aan toegevoegd omdat het anders te slap smaakt.

En je hebt een lekkere soep op tafel! De smaak zit goed!

Voordelen tomatensoeppakket Delhaize

Het grote voordeel is het gemak van een maaltijdbox. Alles zit er in. Je verspilt geen tijd in de winkel om alle ingrediënten te zoeken. Verder is het gezond en snel. Je tovert snel een gerecht op tafel dat gezond en vers bereid is. Voor een soeppakket betaal je €3,59. Dit is waarschijnlijk duurder dan wanneer je alle ingrediënten los koopt. Je betaalt iets meer omdat het voor jou is samengesteld, maar die meerprijs betaal ik er graag voor.

Heb jij al eens een maaltijdbox geprobeerd?

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *