De ultieme wishlist voor mijn kot

Eind september begint het nieuwe academiejaar en dit jaar zit ik op kot in Leuven. Ik studeer in Brussel en zit op kot in Leuven. Het is misschien een beetje gek om in Brussel te studeren en een kot te nemen in een andere stad, maar een leuk en ‘goedkoop’ kot in Brussel vinden is niet makkelijk. Van Leuven naar Brussel zit je ongeveer 20 minuten op de trein en dat is goed te doen. Vorig schooljaar was ik 1u15 minuten onderweg naar school en nu maar 20 minuten. Prima te doen dus!

Waar dit artikel om gaat, is mijn wishlisht voor mijn kot. Alle meubels staan er al in, alleen wil ik het wat gezelliger aankleden met leuke spulletjes. Niet te duur, maar wel leuk. Ik heb een aantal leuke accessoires gespot bij H&M Home en IKEA.

Trensum Spiegel – IKEA €5,99

Deze kleine spiegel wil ik plaatsen op mijn bureau, omdat ik mijn make-up hier ga aanbrengen. Het leuke van deze spiegel is dat één kant een vergrotend spiegelglas heeft. Handig bij het epileren van mijn wenkbrauwen. Thuis heb ik een spiegel met lichtjes, maar voor mijn kot mag het wat eenvoudiger (en goedkoper!) zijn.

Kunststof Opbergdoosje – H&M €5,99

Een doorzichtig doosje staat altijd leuk en hierin kan ik bv. oorstokjes of wattenstaafjes bewaren.

Keramieken Snijplank – H&M €12,99

Een snijplank komt altijd van pas en deze snijplank met marmerprint vind ik super leuk! Ik kom steeds meer en meer items tegen met marmerprint en het liefst koop ik ze allemaal. Heb ik al vermeld dat ik de marmer trend heel erg leuk vind?

Tandenborstelbeker – H&M €5,99

Hoe leuk is deze tandenborstelbeker? Je kan er uiteraard ook iets anders in stoppen dan een tandenborstel en tandpasta, maar dit staat heel erg hoog op mijn verlanglijstje!

Zeepdispenser – H&M €9,99

Over deze zeepdispenser ben ik nog aan het twijfelen, maar het past mooi bij de tandenborstelbeker. Dit is nog een echt twijfelgeval.

MINDE Spiegel – IKEA €16,99

’s Ochtends vind het belangrijk om nog even mijn outfit te checken. Snel even kijken of ik nergens een vlek heb en of mijn outfit wel leuk is. Met de MINDE Spiegel van IKEA moet dat zeker wel lukken.

Zat jij ooit op kot?

Liefs, Ellen

Bloglovin – Facebook – Twitter – Youtube – Instagram – Pinterest

10 reacties

  1. Oh, die snijplankjes (die echt een soort trend werden de afgelopen tijd) hebben ze ook al in H&M blijkbaar, bedankt voor het delen bij deze haha. 😉 Je kot wordt super mooi met deze spulletjes, het zijn de details die het totaalplaatje totaal maken. (Klopt dat een beetje?)

  2. Wat een leuke spulletjes! Het lijkt me wel lastig om in een andere stad te wonen, als je dan wilt uitgaan enzo.. Maar je hebt alleszins wél een zeer stylish kot haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *