De leukste apps (voor bloggers)

Sinds ik vorig jaar een iPhone kocht, ben ik helemaal verkocht. Ik ben nu meer actief op social media dan voordien. Omdat er zoveel leuke apps bestaan, heb ik mijn persoonlijke favorieten als blogger op een rijtje gezet! Kijk even mee.

Bloglovin

’s Ochtends ben ik altijd een halfuur te vroeg op school. Ik vind het dan altijd fijn om rustig enkele artikelen van andere bloggers te lezen. Via bloglovin heb ik meteen een handig overzicht van de nieuwe artikelen van mijn favoriete bloggers.

Pinterest

Op Pinterest vind ik de leukste DIY’s voor mijn blog en youtube kanaal. Verder vind ik het ook leuk om de nieuwe trends te spotten en om te zien hoe anderen bepaalde kledingstukken combineren.

Happening

Samen met enkele klasgenootjes zit ik in een groep op Happening. Via deze app kan je chatten en spelletjes spelen. Je hebt ‘Ranking Game’ waar je de vragen krijgt zoals ‘Wie is de grootste chickflick-fan?’ ‘Wie geeft teveel geld uit?’ enzovoort. Zo leer je je vrienden nog beter kennen. Verder is er nog ‘Photo Hunt’ waarbij je zo snel mogelijk een foto moet nemen van bv. jezelf in pyjama. De eerste die een foto upload krijgt 10 punten, de runner-ups 2 punten. Dit lijkt mij een leuke app om zo bloggers beter te leren kennen.

Snapchat

Wie kent er Snapchat niet? Ik merk dat meer en meer bloggers Snapchat aanmaken en ben aan het twijfelen om dit ook te doen. Lijkt het jullie interessant om mij te volgen? Dan maak ik mijn profiel openbaar :). Bij Snapchat moeten de foto’s niet perfect zijn (zoals bij Instagram, haha!).

Wunderlist

Hoe je net zoals ik van to-do lijstjes? Dan is Wunderlist iets voor jou! Alles wat ik niet mag vergeten plaats ik in deze app. Als ik iets gedaan heb van dit lijstje, vink ik het af en dan hoor je een motiverend geluidje. Een handige app voor bloggers + het werkt motiverend.

Facebook

Facebook gebruik ik echt dagelijks. Even met vrienden babbelen of iets plaatsen op de Facebookpagina van mijn blog, het kan allemaal met deze app.

Instagram

Ik probeer dagelijks een foto te plaatsen op Instagram. Niet altijd even makkelijk! Ik plaats vooral foto’s van lekker eten, make-up producten en af en toe een selfie. Bovendien vind ik het leuk om op deze manier andere bloggers te volgen en om te zien wat zij aan het doen zijn.

Twitter

Op twitter zit ik net iets te vaak. Hier kan ik ongestoord neerschrijven wat ik denk. Verder vind ik het ook een leuke manier om interactie te hebben met andere bloggers.
Welke app gebruik jij het vaakst? 
Liefs, Ellen

 

10 reacties

  1. Ik zit het meeste op Instagram en Bloglovin'! De typische apps denk ik voor een blogger. En van snapchat, daar heb je wel gelijk in, daar moeten foto's niet perfect zijn, voelt best goed soms, haha. Wunderlist moet ik precies toch maar eens een keertje aanmaken, want ik blijf er maar goede verhalen over horen!

  2. Ik gebruik de Instagram app het meeste 🙂 Bloglovin heb ik ook als app maar die gebruik ik zelden. Ik vind het fijner om mijn blogs op een groter scherm te lezen 🙂

  3. Wat een toffe lijst! Heel veel apps kende ik al, maar Wunderlist nog niet! Dat lijkt me een hele handige app! Ga 'm zo zeker even downloaden! Super fijn overzicht!
    Liefs Iep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *