De ideale blogkamer!

 
In de verre toekomst zal ik ooit in het bezit zijn van een blogkamer / bureau. Het lijkt mij echt fijn om een kamer te hebben waar je rustig kan werken zonder dat iemand je stoort. Jullie weten ondertussen dat ik een tikkeltje verslaafd ben aan Pinterest. Tijdens het rond surfen kwam ik echt de leukste bureaus tegen en deze moest ik delen met jullie!

Voor mij moet een bureau een plaats zijn waar ik rustig kan nadenken, ruimte heb om dingen uit te proberen voor mijn blog en een plaats waar er veel daglicht is. Dat lijkt mij makkelijk om productfoto’s te kunnen maken voor mijn blog. Verder is het ook altijd leuk als het er leuk en gezellig uitziet. Onderstaande foto’s geven dit weer. Het ziet er niet saai uit én er is voldoende licht en comfort.
Ook in de twee onderstaande foto’s zie je het lichtelement terugkomen. Er wordt er gebruik gemaakt van VELUX ramen (klik hier voor meer informatie). Het lijkt mij fijn om af en toe eens naar buiten te  kijken en om in de zomer met een open raam te werken. Ik ben dol op witte muren met houten vloer. Dit is echt iets wat ik later ook wil. Door de muren en vloer neutraal te houden, kan je je interieur toch nog steeds opvrolijken met kleurrijke accessoires!
Bron, bron

Ik hoop dat jullie een goed beeld hebben gekregen van mijn ideale blogkamer. Vooral voldoende licht en ruimte zijn belangrijk voor mij. Nu ben ik heel erg benieuwd naar jullie ideale bureau / blogkamer! Laat zeker in de reacties jouw ideeën voor deze kamer achter! Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met bovenstaande foto’s!

Liefs, Ellen

17 reacties

  1. Ha, dat berenvel stoeltje lijkt me wel wat! Zelf lijkt het me ook lekker om een rustige, niet te volle kamer te hebben om in te werken. Dat heb ik nu ook wel, maar is niet afgezonderd, dus veel afleiding! x

  2. Mij lijkt het ook super vet om zo'n blog kamertje te hebben! Dat ik dan volledig in kan richten hoe ik het wil met de typische blog dingen, haha. Origineel artikel! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *