Dag Hasselt: mijn tips

In Hasselt valt er veel te beleven. Je kan er gezellig ontbijten, shoppen en goed eten. Ik deel mijn tips voor een dag Hasselt.

In Hasselt valt er veel te beleven. Het is de perfecte stad om een dag door te brengen. Je kan er gezellig ontbijten, shoppen en goed eten. Ik deel mijn tips voor een dag Hasselt.

tips hasselt

Ontbijten in Coffee Cafe

Om de dag goed te beginnen, ontbeten we bij Coffee Cafe. Dit plaatsje werd mij aangeraden door enkele van jullie op Instagram en wat ben ik blij dat ik dit heb ontdekt! We bestelden een ontbijtmandje en een heerlijke caramel latte. Smullen! Verder kan je hier terecht voor lekkere taartjes. Dit plaatsje is een aanrader!

Coffee Cafe Hasselt
Coffee Cafe Hasselt
Coffee Cafe Hasselt
Coffee Cafe Hasselt
Coffee Cafe Hasselt
Coffee Cafe Hasselt

Shoppen

In Hasselt kan je uitstekend shoppen. Je hebt de reguliere winkels, maar ook enkele uniekere winkels. Ik deel mijn favorieten.

hasselt shoppen

La Bottega

La Bottega is een concept store waar je kleding, schoenen en hebbedingen kan scoren. Bovendien hebben ze een leuk lunchplaatsje waar je een koffie kan drinken en iets kleins kan eten. Wij kozen voor een boterham met zwarte pens en gekarameliseerde appel. Een verrassende en lekkere combinatie!

hasselt shoppen
hasselt shoppen

Primark

Ik ben een grote Primark fan. Hasselt heeft één van de grootste Primark winkels van België. Drie verdiepen met kleding, schoenen, pyjama’s en decoratie voor in huis. Ik ben vooral fan van de pyjama’s!

Piu-piu

Bij Piu-piu kan je altijd de nieuwste betaalbare fashion trends vinden. Dit zorgt ervoor dat het een vast adresje is geworden wanneer ik naar Hasselt ga. Ik kom nooit buiten zonder iets.

Overnachting Holiday Inn Hasselt

Wil je meerdere dagen in Hasselt verblijven? Dan is Holiday Inn een goed hotel om te overnachten. Dit hotel ligt in het centrum en naast Primark. Bovendien is het hotel recent vernieuwd en verblijf je in mooie kamers.

Overnachting Holiday Inn Hasselt

Liefs, Ellen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *