Currently / Oktober

Een nieuwe reeks is geboren, genaamd Currently! Elke maand deel ik mijn favoriete liedjes, boeken, films, … Zo kan ik even vertellen wat er gebeurt in mijn leven. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over deze nieuwe reeks als ik! Laten we maar beginnen!

LISTENING TO: Ik hou vooral van mainstream liedjes. Niets mis mee! Mijn favoriete nummers op dit moment zijn: Love Myself van Hailee Steinfeld (zij speelt mee in Pitch Perfect 2!) en Fight Song van Rachel Platten. Ook ben ik nog steeds een grote fan van Tori Kelly!

READING: Op dit moment lees ik vooral boeken voor school. Ik lees boeken over marketing, macro-economie, … en onderlijn het belangrijkste zodat ik dit nadien kan samenvatten. Dit is niet echt ontspannend lezen, maar wel leerzaam. Vooral het boek over marketing boeit mij enorm!

LOVING: Er zijn een aantal items die ik deze maand extra in het zonnetje wil zetten. Vorige week mocht ik aanwezig zijn op het persevent van Dr. Hauschka en kreeg ik een leuke goodiebag en een pakketje dat ik kan weggeven aan één van jullie. Deze producten ben ik ondertussen aan het testen en hierover kan je binnenkort meer lezen op mijn blog. Ook de winactie komt binnenkort online!

CRAVING: Sinds dit schooljaar zit ik op kot in Leuven en dat betekent zelf eten maken. Een hele aanpassing want ik ben echt geen keukenprinses. Gelukkig zit ik samen met een vriendin op kot die wel iets van koken weet en vorige week maakte ze pasta met zalm en boursin. Dit is zo lekker dat we overwegen om het deze week nog eens te maken!

WATCHING: Ik ben dol op series, maar dit onderwerp komt nauwelijks aanbod op mijn blog. Via de maandelijkse Currently reeks kan dit nu! Kennen jullie de serie ‘Royals’ al? Binnenkort start het tweede seizoen en ik kijk hier echt naar uit. Het gaat over een Brits koningshuis en alle leden van deze familie hebben iets bijzonders. De ene is verslaafd aan alcohol, de andere misbruikt de dienstmeid en de koning wil het koningshuis opdoeken, … Ik verzeker jullie dat dit geen saaie serie is!

LOOKING FORWARD TO: Een vriendin van mijn vriendengroepje was onlangs jarig en omdat ze nog nooit naar Parijs was geweest, gaan we eind oktober voor één dag naar Parijs! Super leuk want dit is echt mijn favoriete stad. We vertrekken ’s ochtends met de bus en keren pas na middernacht terug naar huis. Ik kijk hier nu al naar uit!

Liefs, Ellen

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *