Follow:
Lifestyle

Currently / November

Currently

Een kleine 3 weken terug schreef ik mijn eerste currently blogpost en dit werd goed ontvangen door jullie! Tijd voor een vervolg! Ik vertel in de currently artikel over mijn mijn favoriete eten, muziek, boeken, … van deze maand! 

LISTENING TO: Adele is terug en hoe! Ik vind haar liedje Hello echt prachtig en heb er veel naar geluisterd. Ik kijk al uit naar haar album!

READING: Net zoals vorige maand lees ik alleen schoolboeken. Tja.. School vraagt veel aandacht en daar kan ik niets aan veranderen!

LOVING: Ik had al een tijdje de Real Techniques Miracle Complexion Sponge liggen en deze week maakte ik er eindelijk een filmpje over. Mijn eerste indruk over deze ‘beautyblender’ komt morgen online en ik kan alvast verklappen dat ik super enthousiast ben! Mijn foundation ziet er zoveel mooier en natuurlijker uit door deze spons, een echte aanrader!

CRAVING: De witte pralines van Leonidas! Toen ik vorige week thuis kwam, vond ik op mijn bureau allemaal kleine cadeautjes van mijn ouders waaronder een doosje witte pralines! Dit zijn mijn favoriete pralines en hiermee maak je mij altijd blij!

WATCHING: Ook al is Kerstmis nog ver weg, ik ben nu al kerstfilms aan het kijken! Ik vind zo’n films best leuk en melig en krijg er geen genoeg van.

LOOKING FORWARD TO: Mijn verjaardag! Op 29 november word ik 20 jaar en eigenlijk kijk ik hier best naar uit, maar het schrikt mij ook best af. Opeens staat er geen 1 meer en zou ik ‘volwassen’ moeten zijn. Zo voel ik mij nog helemaal niet, haha!

Naar wat kijk jij uit? 

Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

6 Comments

 • Reply Chelsey

  Hmmm, witte pralines… I’m craving it now haha! Hele leuke post x

  5 november 2015 at 10:54 am
 • Reply Jana

  Ik kocht me ook onlangs de RT sponge en ik ben er net als jou supertevreden van :)Ik ben al benieuwd naar je filmpje erover 🙂

  5 november 2015 at 11:49 am
 • Reply Babs

  Alvast gefeliciteerd! Ik ben ook benieuwd naar die spons. Ik heb een dupe van het Kruidvat, maar die is waardeloos vind ik.
  Adele is geweldig, ook een prachtige vrouw om te zien!

  5 november 2015 at 1:44 pm
 • Reply Manon

  Ben heel erg benieuwd naar die spons !

  5 november 2015 at 2:56 pm
 • Reply Melissa

  Dit is zo’n leuke rubriek dat ik hem zelf ook wil gaan doen! Zodra ik met (witte) pralines begin kan ik echt niet meer stoppen haha! En ik ben alvast benieuwd naar het filmpje 🙂

  5 november 2015 at 10:45 pm
 • Reply Astrid - Timeless Elegance

  Leuke rubriek! En wat een prachtige foto!

  Ps; het overstappen van tram 1 naar tram 2 vond ik ook best eng! 😀

  Liefs Astrid – Timeless Elegance

  6 november 2015 at 1:07 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.