Currently januari

Currently januari

Januari is niet zo’n leuke maand voor mij. Ik heb de hele maand examens en het enige wat ik doe, is studeren, eten, leren of slapen. Voorlopig geen leuke en spannende gebeurtenissen in mijn leven. In deze Currently kom je te weten wat op dit moment mijn favoriete eten, muziek, … is! 

LISTENING TO: Zoals ik al aangaf, heb ik deze maand examens en om mij optimaal te concentreren (wat niet altijd lukt), luister ik liever geen muziek. Tijdens mijn pauzes luister ik af en toe naar Stitches van Shawn Mendes. Dit is echt zo’n liedje dat in je hoofd blijft hangen.

READING: Net zoals de voorbije maanden lees ik alleen school gerelateerde boeken. Geen boeken ter ontspanning dus.

LOVING: Er zijn enkele blogs die ik echt ontzettend graag lees en daarom een lijstje met mijn 3 favoriete bloggers:

– The Budget Life: Elke week deelt Nicole haar wekelijkse uitgaven en hoe zij bespaart en dit vind ik zo leerzaam! Veder vind je op deze blog veel beauty gerelateerde blogposts en persoonlijke artikels. Een fijne blog!

– Jennie form the blog: Dit is (denk ik) geen onbekende blog voor velen. Jennie heeft een lifeblog en haar wekelijks dagboekje lees is ontzettend graag. Ze heeft een interessant en actief leven en ik vraag mij af hoe zij dat volhoudt. Ik heb nauwelijks tijd om te sporten, te bloggen, … en zij doet het maar even! Ook heeft ze een alledaagse kledingstijl en ik haal hier veel inspiratie uit!

– Lekker en simpel: Ik had nooit gedacht dat ik een kookblog zou vernoemen op mijn site, maar sinds ik kot zit, moet ik zelf voor eten zorgen. Vaak heb ik geen inspiratie om te koken en dan breng ik een bezoekje aan deze blog. Een gerecht moet voor mij lekker en simpel zijn, dus deze blog is ideaal voor mij.

CRAVING: Door te leren krijg je echt héél véél honger. Het is echt niet normaal hoe vaak ik pauzes neem om iets eten. Ik probeer zo gezond mogelijk te eten, maar eerlijk gezegd lukt dit niet op dit moment. Studeren en gezond eten gaan even niet samen. Vanaf februari wil terug gezonder gaan eten.

WATCHING: The Royals en Reign. In de vorige currently artikels konden jullie al lezen dat ik helemaal verslaafd ben aan The Royals en dat ben ik nog steeds! Elke maandag kijk ik trouw een aflevering en het verveeld nooit. Sinds vorige zondag zenden ze Reign uit op tv. Ik had van deze serie al enkele afleveringen gezien, maar na een tijdje ben ik gestopt met het kijken van deze serie. Nu Reign op tv uitgezonden wordt, is mijn interesse terug gewekt!

LOOKING FORWARD TO: Een weekje vakantie. Begin februari heb ik eindelijk eens vrij van school. Even tijd om te bekomen van alle drukte en dan kan ik eindelijk doen wat ik het allerliefste doe: bloggen. In deze week vakantie wil ik veel filmpjes opnemen voor mijn YouTube kanaal en artikels schrijven voor mijn blog.

Wat zijn jouw plannen voor deze maand?

Liefs, Ellen

16 reacties

  1. Leuk om te lezen! Studeren en eten is inderdaad onlosmakelijk met elkaar verbonden, haha, ik ken het… De blog van Jennie is echt leuk, ik vraag me ook altijd af hoe zij alles combineert.

  2. Heel herkenbaar allemaal! Ik ben sinds vorige maand begonnen met Scandal ook echt een heel erg toffe serie al vergt het wel soms veel discipline om te leren en zou ik liever naar een nieuwe aflevering kijken 😉
    O ja, bij mij is gezond eten er ook niet bij tijdens het studeren. Voor die ene maand mag alles vind ik en ik heb zelfs een zakje met koekjes, chocolade etc. naast mijn bureau staan 😉

  3. Jennie is inderdaad een leuke blogger! Op dit moment ben ik helemaal gek op het nieuwe album van Rhodes. wat betreft het leren, leef ik helemaal met je mee! Ik zit in hetzelfde schuitje! 😉 We can do this! Liefs

  4. Ah, minder leuk dat je zo veel met je neus in de boeken zit deze maand! Maar gelukkig heb je dat weekje vakantie als lichtpuntje, haha 🙂 Succes in ieder geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *