Currently / februari

Currently februari

In het begin van elke maand schrijf ik een Currently artikel. Dit houdt in dat ik mijn favoriete boeken, eten, muziek, series, … deel met jullie. Deze keer deel ik mijn favoriete dingen voor de maand februari!

LISTENING TO: Deze maand heb ik ontzettend veel nieuwe(?) liedjes ontdekt die ik non-stop afspeel. Hierbij een kort lijstje met mijn favoriete liedjes op dit moment!

  • Kygo – Stay
  • Justin Bieber – Love Yourself (ik had nooit gedacht dat ik de liedjes van Justin Bieber leuk zou vinden!)
  • Charlie Puth – One Call Away

READING: Ik had mijzelf voorgenomen om meer te lezen tijdens mijn vrije week, maar het komt er maar niet van! Dit blijft een werkpuntje.

LOVING: Ik kocht héél erg veel tijdens mijn shopdag in Antwerpen. In mijn shoplog kon je zien dat ik een Lightbox kocht bij Urban Outfitters en hier ben ik echt verliefd op. Deze Lightbox staat leuk op mijn kot en op foto’s! Verder heb ik Painterly van MAC ontdekt! Echt een top product om oogschaduw langer te laten zitten! Het review kan je hier lezen.

CRAVING: Niet zo heel gezond, maar croque monsieurs zijn echt zo lekker en vooral in combinatie met ketchup. Verder begin ik tegenwoordig vaak de dag met een smoothie. Ik mix een banaan, diepvries aardbeien en natuur yoghurt en voilà een lekker smoothie!

WATCHING: In de maand februari zijn er een aantal series begonnen op tv die ik wil gaan kijken. Afgelopen maandag was de eerste aflevering van De Mol op tv en ik heb al een aantal verdachte mensen gespot. Verder wil ik Pink Ambition volgen. Dit programma volgt een aantal bloggers in hun leven en dat is super interessant om te zien!

LOOKING FORWARD TO: Mmm.. Normaal heb ik hier direct een antwoord op, maar deze keer niet. Ik keek in januari uit naar mijn weekje vakantie en daar probeer ik nu zo veel mogelijk van te genieten. Na de vakantie heb ik maandag les tot 12u30 en daarna ga ik enkele uren werken in de C&A. Verder heb ik nog geen plannen.

Waar kijk je naar uit in februari? 

Liefs, Ellen

13 reacties

  1. Dat nummer van Justin is zo pretty! Echt een favoriet bij mij. Pink Ambition wil ik ook graag gaan kijken, lijkt me heel interessant. Ik ben net met Prison Break begonnen, dus die ga ik eerst helemaal binge watchen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *