Follow:
Lifestyle

Currently december

Currently december

Blijkbaar zijn jullie heel nieuwsgierig naar wat ik graag kijk, luister, lees, eet, … elke maand want mijn Currently artikels worden heel goed gelezen! Ik vind dit soort artikels een leuke afwisseling tussen alle beauty gerelateerde blogposts en schrijf ze ook erg graag. Hierbij de Currently van de maand december! 

LISTENING TO: Hollow van Tori Kelly luister ik al een maand non-stop. Tori Kelly is echt mijn favoriete zangeres en wanneer ze ooit in België is, ga ik zeker naar haar concert!

READING: Net zoals de voorbije maanden lees ik vooral boeken voor mijn opleiding. Marketing, macro-economie, management, … alles komt aan bod en met de examens in zicht, lees en markeer ik veel.

LOVING: Mijn fototoestel (Canon EOS 700D) is onmisbaar geworden. Meerdere keren per week neem ik het erbij om te filmen of om foto’s voor de blog te maken. Ik begin eindelijk wat te snappen van de instellingen en mijn foto’s worden steeds beter.

CRAVING: Ferrero Rocher! Deze lekkere chocolade met nootjes kreeg ik van de Sint en dit is echt zo lekker dat ik er niet van af kan blijven!

WATCHING: De enige serie die ik op dit moment volg, is The Royals. Dit is écht een goeie serie en ik raad het dan ook iedereen aan. Verder kijk ik ook graag naar cliché kerstfilms. Ik vind het zalig om ’s avonds een leuke film op te zetten en dit te kijken in bed met een warm dekentje!

LOOKING FORWARD TO: Er breekt een niet zo leuke periode aan voor mij, den blok begint in december. December staat dus vooral in het teken van studeren, studeren, studeren, studeren en tussendoor Kerstmis en Nieuwjaar vieren. Dit zijn dan ook de lichtpuntjes van deze maand!

Welke serie vind jij leuk?

Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

5 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Mmmm, Ferrero rocher: ik kan dat blijven eten

  8 december 2015 at 11:43 am
 • Reply Michaela

  Ik heb exact dezelfde camera en begin nu ook pas alle instellingen te begrijpen, haha 😉 Het is even zoeken he!

  8 december 2015 at 1:16 pm
 • Reply Manon

  Ferrero Rocher heb ik echt al heel lang niet meer op. Ik snap wel dat je vooruit kijkt naar de kerst en nieuwjaar door al dat leren

  8 december 2015 at 1:52 pm
 • Reply irene

  Ik heb Ferrero Rocher nog nooit gehad haha:p

  X

  8 december 2015 at 3:49 pm
 • Reply Jana

  Ooh studeren, voor mij het eerste dat ik echt goed zal moeten studeren. Maar ik kijk ook wel uit naar Kerstmis 🙂 x

  8 december 2015 at 5:47 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.