Budget cadeautjes voor meisjes

Budget cadeautjes voor meisjes

December is een feestmaand waar veel cadeautjes aan te pas komen! Twee weken geleden deelde ik mijn tips voor cadeautjes voor meisjes en dit werd goed ontvangen door jullie. Deze keer deel ik mijn budget cadeautips! Met budget bedoel ik cadeautjes voor ongeveer 10 euro die ik echt top vind en deze producten bieden veel kwaliteit voor een lage prijs. 

MICELLAIR REINIGSWATER GARNIER (€5,99 voor 400ml): Het verwijderen van make-up is een belangrijke stap in het reinigen van je gezicht! Om ’s avonds mijn make-up snel te verwijderen, gebruik ik een micellair water. Op dit moment gebruik ik er eentje van Garnier, maar het micellair water van Nivea vind ik ook erg fijn! Misschien is het leuk om een beautyliefhebber een pakketje met reinigingsproducten (micellair water, reinigingsdoekjes, oog make-up remover, …) te geven?

ZONNEBRIL (<€10,00): Ken je iemand die binnenkort naar warme oorden trekt of een echte accessoire liefhebber is, kan het misschien leuk zijn om een zonnebril cadeau te doen. Een zonnebril hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor minder dan 10 euro kan je al zonnebrillen online bestellen en je hebt een veel keuze. Dit is geen standaard kerstcadeau, maar wel leuk!

BALMI (€4,95): Voor wie Balmi nog niet kent: het is een lipbalsem in de vorm van een kubus. Er zijn verschillende soorten smaken, zoals munt, aardbei, kokos, … en ze zien er leuk uit! Elk meisje houdt wel van lipbalsems en hiermee kan je haar zeker blij maken!

L’OCCITANE HANDCREME (€7,50 voor 30ml): Een ander cadeau idee is het geven van een handcrème. Meisjes vinden verzorgde handen erg belangrijk en de handcrèmes van L’Occitane zijn luxueus, kwaliteitsvol en betaalbaar. Ik weet zeker dat je hiermee iemand blij kan maken!

ESSIE NAGELLAK (€9,99 voor 13,5ml): Een echte nagellak liefhebber kan de nagellak van Essie waarderen. Essie heeft veel leuke kleuren en een uitgebreid assortiment met rode nagellak. Bovendien blijft de nagellak lang zitten en brengt het fijn aan. Essie nagellak is net geen 10 euro en past dus binnen het budget!

MUA OOGSCHADUW PALETTE (€5,99): Er bestaan veel budget oogschaduw paletten, maar de paletten van MUA vind ik echt goed van kwaliteit voor de prijs die je betaalt. Vooral het Ever After palette gebruik ik vaak en dit is eigenlijk een dupe van Naked 2 palette van Urban Decay!

Wat zijn jouw budget cadeau tips?

Liefs, Ellen

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *