Blogs die de moeite waard zijn!

Vorige week konden jullie je eigen blog spammen op mijn blog. Hier kreeg ik ontzettend veel reacties op! Ik heb op elke blog een kijkje genomen en zo heb ik enkele leuke medebloggers ontdekt! Ik som een aantal blogs op die echt de moeite waard zijn om te bezoeken! 
Denise volg ik al een hele tijd en wow wat is haar blog ontzettend hard gegroeid! Haar artikels zijn ontzettend leuk om te lezen en ze geeft er altijd een persoonlijke toets aan. Als je haar blog nog niet kent, neem zeker een kijkje!

Mariëlle is echte beauty addict en dat zie je door haar vele reviews die op haar blog verschijnen. Deze blog mag je zeker niet missen als je van reviews houdt!
Een Belgische blog kan in dit lijstje natuurlijk niet ontbreken. Op Budgetista vind je artikels over mode, reizen en lekkere recepten. Een leuke combinatie! Liese heeft echt schrijftalent en daarom lees ik haar blog ontzettend graag!
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

20 reacties

  1. Wat een fijne tips! Ik ga gelijk een kijkje nemen op Budgetista, want haar blog kende ik nog niet. Dankjewel voor het delen van deze inspiratie <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *