Nieuwe blogplanning

Blogplanning

Om meer structuur te creëren op mijn blog bracht ik enkele veranderingen aan. Ik vind het belangrijk om mijn lezers hiervan op de hoogte te houden, daarom een korte update over wat je de komende tijd op mijn blog kan verwachten! 

Blogschema

Voorheen blogde ik om de dag en dat beviel mij aardig goed, maar ik merkte dat de blogposts die ik in het weekend publiceerde minder goed bekeken werden. Omdat ik regelmaat belangrijk vind, heb ik besloten om vanaf nu elke werkdag een artikel online te plaatsen. Van maandag tot vrijdag kan je hier een artikel vinden om 7u. Op maandag zal er een Photo Diary online komen en ik streef naar minstens 2 beautyartikelen per week. De andere dagen vul ik op met persoonlijke blogposts of een fashion gerelateerd artikel!

YouTube

Wekelijks plaats ik 1 video en dit wil ik aanhouden. Op woensdag komt er om 16u een nieuwe video online en deze video zal op donderdag op mijn blog verschijnen! Ik haal veel voldoening uit het filmen en editten van video’s en tips zijn altijd welkom!

Wat vinden jullie van mijn nieuw blogschema?

Liefs, Ellen

 

14 reacties

  1. Fijne blogplanning! Ik ben recent aan het experimenteren wat voor mij het beste uitkomt qua blogplanning. Volgende week start ik met nieuwe opleiding dus het is nog wat afwachten. Lijkt mij wel handig moest ik mijn toekomstige planning ook delen met mijn lezers toe. Mijn wekelijkse video verschijnt sinds vorige week ook wel op woensdag 🙂

  2. Zeer goed schema! Zou je eens een video willen maken over hoe jij jouw blog bent begonnen? Ik bedoel dan vooral hoe je een eigen domeinnaam enzo hebt ingesteld want ik heb het daar redelijk moeilijk mee. Misschien is dit wel een leuk idee voor een video? Heel erg bedankt!
    X Femke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *