Blogdoelen!

Op de blog van Lisanne vind je handige blogtips. Zo kwam ik op een artikel uit dat gaat over blogdoelen stellen. Ik las het met veel interesse en begon na te denken wat ik eigenlijk wil bereiken met mijn blog. Ooit begon ik mijn blog omdat ik mij verveelde en wou schrijven. Ondertussen schrijf ik nog steeds met veel liefde artikels, maar ik ondertussen heb ik ook enkele blogdoelen voor ogen. Punten waarop ik mijzelf wil verbeteren. Wil je weten welke dit zijn? Lees dan zeker verder!
1. Lay out
De huidige lay out vind ik nog steeds mooi, maar ik heb gemerkt dat meerdere bloggers deze gebruiken. Daarom besluit ik om er eentje zelf te maken. Ik heb al enkele ideetjes in gedachten, maar ik weet nog niet hoe ik het ga realiseren want ik ben slecht in HTML, haha! Als je wil helpen of handige HTML-codes weet, let met know!
2. About & Contact
Ook ben ik niet meer tevreden met mijn About en Contact pagina. Ik wil de informatie over mijzelf even up to date maken, haha. Na de examens ga ik ermee aan de slag en zal ik ook een extra pagina maken met About my blog. Hier wil ik mijn blogverhaal op plaatsen en enkele nuttige informatie.
3. Betere foto’s
De kwaliteit van mijn foto’s vind ik best okΓ©, maar het kan altijd beter. Ik neem mij voor om meer tijd te stoppen in het maken van foto’s. Ook heb ik binnenkort een fotografiecursus, dus ik hoop dat mijn foto’s nog leuker worden.
4. Elke dag bloggen
Aangezien ik na mijn examens drie maanden vakantie heb, wil ik elke dag een artikel plaatsen. Vanaf juli kunnen jullie op mijn blog elke dag een artikel over beauty, lifestyle of fashion vinden!
5. Eigen domeinnaam
Om mijn blog een professionelere look te geven ga ik een domeinnaam kopen. Binnenkort meer hierover!6. Originele artikelen
Er bestaan al heel veel blogs en door originele artikelen wil ik mij onderscheiden van andere bloggers. Op dit moment lukt dit nog niet helemaal, haha!

7. 250 bloglovin volgers
Niet het belangrijkste aan bloggen, maar de groeiende bloglovin volgers zijn altijd leuk. Ik word altijd vrolijk als ik ontdekt dat ik een nieuwe volgers of reactie heb. Geen idee of ik de 250 volgers ga bereiken, maar wie weet, haha!

Wat zijn jouw blogdoelen?

Liefs, Ellen

Volg mij via twitter bloglovin

30 reacties

  1. Oeh leuk een fotografiecursus! Ik heb dat hier niet in de buurt, jzmmer. Waar ga je dat volgen? Ik zit met ongeveer dezelfde blogdoelen, haha. <3

  2. Mooie doelen! Voor mij een beetje te hoog gegrepen maar ik zal je volgen. Ik heb een header gemaakt maar weet echt niet hoe ik die online kan plaatsen.

  3. Wat goed dat je je doelen op een rijtje hebt gezet! Een fotografiecursus is echt aan te raden, ik heb het ook gedaan en heb er zoveel van geleerd!

  4. Wel handig dat je alles even op een rijtje hebt gezet, het lijken me mooie doelen!
    Ik heb zelf ook nog heel veel te verbeteren aan mijn blog en ik kan me ook wel in vele punten op jouw lijstje vinden. πŸ˜‰

  5. Veel succes met je blogdoelen! Ik wil in de vakantie ook proberen om zeker elke dag een artikel online te plaatsen en daarnaast ben ik ook aan het twijfelen om een eigen domein te nemen. Dat staat wat professioneler.

  6. Mooie blog doelen ik heb mijn lay-out uitbesteed aan een bedrijf het kost wel wat maar het is wel redelijk betaalbaar! Leuk dat je meer gaat bloggen en een eigen domein is altijd leuk! En de 250 volgers ga je vast wel halen!!

  7. Ik word ook zo super vrolijk van nieuwe volgers. Mijn vriend moet het altijd weer aanhoren πŸ˜› Ik kijk er na uit om je blog te zien verbeteren πŸ™‚ Heel veel succes met je examens trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *