Blogdoelen #3

Bloggen is voor mij een hobby, maar ik ben ambitieus en heb enkele doelen die ik met mijn blog wil behalen. Regelmatig analyseer ik mijn blog grondig en zie ik een aantal punten dat ik kan verbeteren. Kijk je even mee naar mijn blogdoelen?

Elke blog is verschillend, omwille van de persoon achter de blog. Ik wil graag (nog) meer persoonlijkheid in mijn blog stoppen. Dit ga ik doen aan de hand van persoonlijke verhalen (zoals mijn (niet zo fantastische) ervaring met de universiteit) en een maandelijkse terugkerende rubriek ‘My life as Ellen‘.
Social media onderhouden. Niet mijn sterkste kant. Ik ga op mijn Facebook pagina foto’s plaatsen van achter de schermen. Ben je daar benieuwd naar, like dan eventjes mijn pagina ;). Op twitter en instagram plaats ik regelmatig een update en dat wil ik zo houden.
Het leukste aan bloggen is toch wel de interactie met mijn lezers. Ik probeer regelmatig de comments te beantwoorden, maar dit doe ik nog niet vaak genoeg naar mijn mening. Daar komt verandering in!
Ik wil graag de 500 bloglovin volgers halen tegen het einde van de zomer! Geen idee of dit een haalbaar termijn is, maar het lijkt mij erg leuk om zoveel volgers te hebben!
Als laatste wil ik dat er alleen maar artikelen verschijnen waar ik 100% achtersta. Dit is tot nu toe het geval en dat wil ik zo houden. Bloggen moet leuk blijven en daarom heb ik besloten om 4 artikelen in plaats van 5 artikelen per week online te zetten. Ik merkte dat 5 artikelen per week online zetten iets te moeilijk werd omwille van mijn studie.
Als jij nog verbeterpuntjes hebt voor mijn blog, mag je mij altijd contacteren!
Liefs, Ellen

14 reacties

  1. De 500 volgers gaat je écht lukken hoor! Ben ik 100% zeker va! (: Misschien zelfs sneller! En ik vind je blog zo leuk doordat ik hem al erg persoonlijk vond.

  2. Het blogritme, daar ben ik ook nog steeds niet over uit. Eerst dacht ik: gewoon alle werkdagen, nu denk ik: gewoon wanneer ik echt een goed artikel heb. Wat goed dat je je doelen bijstelt, al is het maar voor jezelf. Het belangrijkste doel is echter wel: plezier blijven beleven. Succes!

  3. Het is altijd mooi om blogdoelen te hebben! Toen ik net begon met bloggen had ik die niet. Hoe langer ik blog, des te meer doelen erbij komen. Zo mooi om jezelf en je blog te zien groeien. Ik wens je heel veel succes met het behalen van de 500 Bloglovin' volgers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *