Blogdoelen #2

 

 

Het vorige artikel over mijn blogdoelen is het meest gelezen artikel op mijn blog. Tijd om hierop een vervolg te maken! Ook deze keer stel ik enkele doelen voorop die graag in 2015 wil bereiken. Lees je even mee? 
Ook in 2015 wil ik regelmatig bloggen. Op dit moment verschijnt er 4x per week een artikel vanwege de examens die eraan komen. Na deze examens wil ik terug 5x per week een artikel schrijven. Ik heb zoveel ideetjes, maar geen tijd om ze uit te werken en daar baal ik best wel van.
In het eerdere artikel over blogdoelen vermelde ik dat ik mijn foto’s wou verbeteren. Dit is volgens mij al gedeeltelijk gelukt. Als je de foto’s bekijkt van in januari 2014 en eind 2014 zie je meteen een groot verschil. Het is nog steeds een verbeterpuntje en ook hieraan zal ik werken in 2015. Ik hoop in ieder geval dat jullie het verschil al gemerkt hebben!
Vervolgens wil ik meer artikel maken rond het thema fashion. Op dit moment doe ik hier iets te weinig rond. In de toekomst wil ik meer outfit foto’s maken en deze plaatsen op mijn blog.
Zo, dit zijn de werkpunten voor het komende jaar! Mocht je nog verbeterpunten hebben voor mijn blog, mag je deze altijd achterlaten in een reactie of kan je mij een mailtje sturen!
Liefs, Ellen
Volg mij via Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

12 reacties

  1. Ik merk een erg groot verschil in je foto's! Ik vind ze al erg mooi, voor mij hoef je je daar niet meer in te verbeteren hoor. (: Ik wil zelf ook nog wat meer met Fashion doen, dus dat doel hebben we gelijk.

  2. Mooie doelen heb je opgesteld. Je foto's vind ik al super mooi! Leuk dat je meer artikels wilt gaan maken over fashion. Daar ben ik zelf niet zo goed in haha, maar ben erg benieuwd naar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *