Blogboek Kelly Deriemaeker

Over bloggen kan je nooit genoeg leren. Kelly, een Belgische blogger, bracht onlangs het Blogboek uit. Hier kan je tips en inspiratie uithalen voor je eigen blog. Dit boek is bedoeld voor mensen die willen beginnen met een blog, maar ook voor diegene die al een blog hebben. Ik las al veel goede reviews over dit boek en daarom besloot ik om het zelf te kopen. 

Het Blogboek bevat in totaal 8 hoofdstukken. Elk hoofdstuk behandelt een apart thema, van een blog opzetten tot geld verdienen met je blog. Elk hoofdstuk staat los van elkaar en indien je wilt kan je dus van achter naar voor lezen. Doorheen het boek vind je ook telkens 15 ideeën voor een volgende blogpost. Heel erg handig. Daarnaast laat ze op het einde van elk hoofdstuk enkele experts op het gebied van bloggen aan het woord.

Tijdens het lezen van dit boek kreeg ik zelf ontzettend veel ideetjes voor mijn eigen blog. Het interessantste vond ik het hoofdstuk ‘Unieke content maken’. Hier staan zo’n handige tips in voor een goede titel! Verder staan er achteraan in het boek handige sites voor elke blogger. Wanneer ik even een blogdipje of geen inspiratie meer heb, neem ik dit boek er maar al te graag bij. Door hier even in te bladeren en te lezen, krijg je meteen weer zin om te bloggen.
Het Blogboek kan ik zeker aanraden. Door de vele handige tips til je je blog naar een hoger niveau en dat is altijd wel fijn!
Blogboek van Kelly Deriemaeker is te koop bij bol.com voor €24,95.
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

 

19 reacties

  1. Ik was er ook al naar op zoek, dit ga ik echt kopen voor mijn nieuwjaar, haha! Dat ook jij er enthousiast over bent, dan is het zeker wat voor mij. (:

  2. Deze kende ik nog niet! Die moet ik hebben. Lijkt mij heel interessant om nog meer over het bloggersvak te leren, je kunt er nooit genoeg over lezen. Ik zet hem gelijk op mijn verlanglijstje voor de sint en kerst! Wat een goede tip, dankjewel! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *