Blog Update | Nieuwe header, meer bloggen en YouTube!

 

Even een korte update over mijn blog! Ik heb sinds kort een nieuwe header en vroeg mij af of jullie hem leuk vinden. Laat het maar weten in de comments! Ook krijg ik steeds meer volgers (wat ik super leuk vind!) en daarom heb ik besloten om meer artikels online te plaatsen. Normaal verscheen er elke dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag een artikel. Op maandag, woensdag en vrijdag verscheen er geen artikel. Dit verandert! Vanaf nu kan je op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag een artikel verwachten. Alleen op maandag en vrijdag verschijnt er geen artikel. Even een kort overzichtje!
Maandag       /
Dinsdag        Artikel
Woensdag    Artikel
Donderdag   Artikel
Vrijdag         /
Zaterdag      Artikel
Zondag        Artikel
Ik hoop dat jullie net zo enthousiast hierover zijn als ik! In juli had ik gezegd dat ik misschien zou beginnen met YouTube. Helaas heb ik geen tijd kunnen vinden om er eentje op te nemen tijdens mijn vakantie. Nu heb ik meer tijd en ga ik aan de slag. Normaal komt woensdag mijn eerste video online. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Ik ben alvast benieuwd naar de reacties :).
Een ander nieuwtje is dat ik instagram heb! Er staan nog niet zo heel veel foto’s op, maar goed. Ik volg terug als je mij volgt! Mijn account heet ellenismynamex :).

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter – instagram

16 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *