Facebookgroepen waar je ongestoord kan spammen

Wanneer je lang aan een artikel werkt, is het leuk om dit met anderen te delen. Je kan dit via twitter, instagram, facebook, … doen. Op Facebook bestaan er een aantal groepen waarin je je artikelen ongestoord kan spammen en dat is super handig. Via deze groepen heb ik al enkele bloggers leren kennen, die ik anders misschien niet had ontdekt. Bovendien merk ik dat mijn artikels vaker worden gelezen als ik ze in deze groepen plaats. Omdat ik deze Facebookgroepen zo handig vind, heb ik de leukste opgesomd. Zo heb je een makkelijk overzicht waar je je artikelen op Facebook kan spammen.

Spam je blog 

BlogGlossy

The bloggerlist by Bloggermedia

The Blogboard

Belgische bloggers 

Bloggermagazine

Blogger Mansion

Blogger Next Door

Ik ben lid van 8 Facebookgroepen, hier plaats ik meestal in de ochtend mijn artikel in. Ik vind het vooral een leuke manier om nieuwe blogs te leren kennen en om interactie te hebben met andere bloggers. Wanneer je een vraag stelt, is iedereen zo lief om hierop te antwoorden. Ken jij nog andere Facebookgroepen?

Liefs, Ellen

12 reacties

  1. Ik sta ook bij een aantal faceboekgroepen, maar ik spam eigenlijk nooit meer. Ik moet al zoveel bijhouden qua Social media haha.

  2. deze groepen kende ik al. Het is inderdaad handig want zo krijg je meer bezoekers op je website en leer je zelf andere blogjes kennen.

  3. Ik zit in geen enkele blog groep op facebook. En spammen doe ik sowieso enkel in spam je blog artikelen, daarbuiten vind ik het te pushy.

  4. Oh superhandig! Ik kende nog geen enkele van deze groepen – snel een kijkje nemen! Ik ben voornamelijke benieuwd naar de Belgische Bloggers groep 🙂 het is altijd leuk om bloggende landgenoten te ontdekken ^^

  5. Hee leuk zo'n overzicht, ik vind ze altijd lastig te vinden die groepen. En het leuke is dat er een aantal nieuwe tussen staan waar ik gelijk even een kijkje ga nemen 🙂 Ik merk zelf dat ik het ook heel fijn vind lezen via Facebook. Bedankt voor de tips! (grappig dat ik jou artikel nu ook zo tegen kom)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *