Birthday wishlist!

Wow, 29 november word ik 19 jaar. Meestal ga ik in een wok restaurant eten. In dit restaurant staat er een buffet waarvan je zoveel kan eten als je wilt en het eten is overheerlijk. Ik weet nog niet wat ik dit jaar ga doen met mijn verjaardag, aangezien ik de week erna een belangrijke test heb van Frans. Eerst wou ik graag een dagje naar Lille gaan, maar vanwege die test gaat dat niet door. Meestal krijg ik geld als verjaardagscadeautje en besloot om even na te denken wat ik hiermee graag zou willen kopen. Kijk je even mee? 

Ik heb helemaal verliefd op de producten van The Balm. Ik vind de kwaliteit van deze producten onwijs goed en iedereen wordt toch verliefd op de mooie verpakkingen? Op mijn verlanglijstje staat het Meet Matt palette. Op dit moment heb ik samen met mijn zus een Canon EOS 1100D. Een goede camera. Een lens die ik al een tijdje wil is er de 50mm lens. Deze zorgt voor een prachtige ‘blur’ op foto’s. Helaas is dit niet echt een goedkope lens, maar misschien in de toekomst. Er staan zoals je kan zien, maar 2 producten op mijn lijstje :). Ik laat jullie nog weten of ik ze effectief ga kopen of niet!

Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

16 reacties

  1. Wow, zo'n wok restaurant waar je kan blijven eten lijkt me wel een erg leuke manier om je verjaardag door te brengen. Persoonlijk zou ik kiezen voor de lens. Maar dat is een persoonlijke keuze, omdat ik probeer zo min mogelijk make-up te dragen en ik meer zou hebben aan een lens. Het is jouw keuze en ik ben benieuwd wat je gaat kiezen! Alvast succes met je toets Frans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *