Bestelling Mini In The Box (hoesjes iPhone)

 

Enkele weken geleden kocht ik een nieuwe gsm, een iPhone 4S. Tot nu toe vind ik dit echt een geweldige gsm die tenminste niet om de vijf minuten blokkeert zoals mijn vorige gsm. Omdat mijn nieuwe gsm nog lang moet meegaan, had ik behoefte aan hoesjes. Bij mijn aankoop had ik er eentje gekocht in de Mediamarkt. Dit was een simpel blauw hoesje, niets speciaal. Dat hoesje was ongeveer 17 euro. Veel geld vond ik en ze hadden niet echt veel keuze bij de Mediamarkt. Mijn zus heeft ook een iPhone en zij koopt haar hoesjes bij Mini In The Box altijd en besloot daar een aantal hoesjes te bestellen. Kijk je mee?

Bij Mini In The Box heb je echt zoveel keuze uit hoesjes en dat allemaal voor een klein prijsje. Als je minder dan 20 euro besteld dan zijn de verzendkosten gratis. Na een halfuurtje zoeken had ik al een stuk of tien hoesjes geselecteerd. Ik zat boven de 20 euro en verwijderde de ‘niet zo speciale’ hoesjes. Uiteindelijk waren er nog 5 hoesjes in mijn winkelmandje en het totale bedrag dat ik moest betalen was ongeveer 17 euro. Niet veel toch?
Onderstaand hoesje is er eentje van ‘Waar is Wally’. Voor degene die Wally niet kennen, zoek het even op! Dit is een hard case.

 

In de zomer ben ik verslaafd aan ijsjes en onderstaand hoesje is typerend voor mij. Dit is niet een hard case zoals de vorige, maar een rubberen hoesje.
Een hoesje met bloemetjes kan ook niet ontbreken. Dit is ook een rubberen hoesje.

 

Ananassen zijn helemaal in dit seizoen en ik kon niet achterblijven natuurlijk. Dit is één van mijn favoriete hoesjes. Dit is een hard case.

 

Als laatste kocht ik nog een hoesje met ankers. Ook helemaal leuk voor de zomer.

 

In totaal was ik voor deze vijf hoesjes ongeveer 17 euro kwijt. Dit is een mooi bedrag vind ik. Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, heb ik ongeveer twee weken moeten wachten op mijn pakketje. Dat is een normale levertijd bij deze webshop.
Heb jij ooit al iets besteld bij MiniInTheBox?
Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

19 reacties

  1. Wta leuk dat jij nu een artikel online zet van je bestelling bij de miniinthebox. Ik heb toevallig gister een bestelling gedaan (3 telefoonhoesjes haha) ! leuke hoesjes heb je gekocht x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *