Activiteiten die je thuis kan doen

De komende weken zullen we met z’n allen vaak thuis zitten. Door het Coronavirus zal er in het weekend weinig te beleven vallen en brengen we automatisch meer tijd in huis door. Daarom deel ik enkele activiteiten die je thuis kan doen. Er zijn genoeg dingen die je kan ondernemen thuis en waardoor de tijd sneller voorbij gaat.

Activiteiten die je thuis kan doen

Koekjes bakken

Kruip in de keuken en bak lekkere dingen. Om koekjes te bakken, heb je vaak alle ingrediënten in huis. Bovendien is het een leuke bezigheid en kan je nadien smullen van je creaties. Je kan het jezelf makkelijk maken door een bakmix te kopen. Als je er liever kunstwerkjes van maakt, kan je mijn receptje gebruiken om kerstkoekjes te maken. Neem gewoon een ander vormpje in plaats van een kerstboom en je kan heerlijk genieten!

Spelletjesavond

Haal de gezelschapspelletjes boven en speel een hele avond Monopoly. Normaal doe ik dit alleen tijdens de feestperiode, maar het is de ideale activiteit nu we geen sociale verplichtingen hebben.

Netflix

Niets zo leuk als series en films kijken op Netflix. Neem jezelf een lekker drankje, wat popcorn en bingewatch enkele afleveringen van je favoriete serie.

Inspiratie nodig? Mijn favoriete series deel ik in onderstaande video.

Creatief zijn

Ga aan de slag met enkele DIY’s. Je kan inspiratie vinden op Pinterest en YouTube.

Opruimen

Het is nu de tijd om vervelende klusjes te doen. Zo heb ik een enorme hekel aan het opruimen van mijn kledingkast. Nu is het ideale moment om hieraan te beginnen en achteraf ga je blij zijn dat je dit hebt gedaan!

Lezen

Een goed boek lezen om te ontspannen. Eenmaal je begint te lezen, wil je het einde weten. Op mijn Kobo e-reader heb ik veel boeken staan die ik nog wil lezen. De ideale activiteit om te doen wanneer je thuis bent.

Wat zijn jouw plannen tijdens het weekend?

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *