Follow:
Lifestyle

Achter de schermen bij Mylène

Achter de schermen bij Mylène. Ik mocht deze week een kijkje nemen op het hoofdkantoor van Mylène en hier was ik super benieuwd naar. Dit merk ken ik al van kleins af aan omdat mijn mama fan is van de make-up en verzorgingsproducten die ze leerde kennen tijdens homeparty’s. Ik ben hiermee opgegroeid en was dan ook razend benieuwd hoe alles er aan toegaat.

Workshop Mylène

achter de schermen bij Mylène

Bij binnenkomst zagen we een super mooi gedekte tafel. Hier vond de workshop plaats. Elke stoel was voorzien van benodigdheden die nodig zijn tijdens de workshop. Eerst werd het skincare gedeelte van Mylène behandeld en nadien de make-up. Hierbij kregen we tips en tricks om de producten van Mylène goed te gebruiken. Handig!

achter de schermen bij Mylène

Ik gebruikte de producten voor de gevoelige huid. De skincare producten van Mylène zijn onlangs in een nieuw jasje gestoken en ze zien er pretty uit! Alle producten zijn voorzien van een pompje zodat je hygiënisch kan werken.

Ook maakte ik kennis met de nieuwe make-up spulletjes. De ontdekking van de avond was toch wel het oogschaduw palette en de blush.

Laboratorium Mylène  

achter de schermen bij Mylène

In het laboratorium worden de producten ontwikkeld en dit was echt interessant om te zien. Samen met de andere bloggers die aanwezig waren, kregen we uitleg hoe een product ontwikkelen in zijn werk gaat.

Verder kregen we een exclusieve sneek peak van de collectie die volgend jaar uitkomt. Er waren verschillende geurstaaltjes en we mochten onze eigen top drie selecteren. Hiermee houdt Mylène rekening voor de producten van volgend jaar.

Fabriek Mylène

achter de schermen bij Mylène

Voor we het productieproces binnentraden, deden we een elegante jas, schoenen en haarnetje aan.

Mylène produceert de meeste producten zelf en dat vind ik nu echt fijn. Op de foto hierboven zie je dat ze die dag deo’s hadden ontwikkeld.

achter de schermen bij Mylène

Nadat de producten ontwikkeld werden, moeten ze nog verstuurd worden naar de consulentes en klanten. Een heel proces en daar zit echt structuur achter.

Ik vond het heel interessant om te zien hoe het HQ van Mylène er uitziet en hoe de productie plaatsvindt. Voor wie Mylène nog niet kent even een korte update. Dit merk heeft beauty- en homeproducten die je leert kennen tijdens de homeparty’s die georganiseerd worden. Je kan zelf een homeparty organiseren en dan komt een Mylène consulent naar jou toe om een workshop te geven. Tijdens zo’n avond leer je de producten kennen en kan je ze bestellen. Meer informatie vind je op de site.

Ken jij Mylène al?

Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

13 Comments

 • Reply Bianca

  Het klinkt super! Ik ken Mylène alleen qua naam, heb er nog nooit van geprobeerd. Kan het trouwens kloppen dat de foto’s uit dit artikel het niet doen (heb de site al vernieuwd enz) x

  30 juni 2017 at 12:24 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Nee, maar zo’n kijkje achter de schermen vind ik erg interessant. Vooral dat laboratorium!

  30 juni 2017 at 1:25 pm
 • Reply Mylou

  Ik kende het merk nog niet, maar wat tof om zo een kijkje achter de schermen te krijgen!

  30 juni 2017 at 3:45 pm
 • Reply Manon

  Oh wat gaaf dat je daar achter de schermen mocht. Ik heb weleens van het merk gehoord

  30 juni 2017 at 6:26 pm
 • Reply Fleur

  Ik ken het niet, maar leuk dat je een kijkje achter de schermen mocht nemen en wij ook

  30 juni 2017 at 11:53 pm
 • Reply Merel

  In eerste instantie herkende ik het niet, maar na je uitleg wel. Wat leuk om eens achter de schermen te mogen kijken. Ook dat ze rekening houden met de lijn van volgend jaar aan de hand van jullie voorkeur.

  1 juli 2017 at 7:47 am
 • Reply Britt

  Ik kende het ook al, ik ben er ook mee opgegroeid via mijn mama, haha. De typische homeparty’s ken ik ook, haha!

  1 juli 2017 at 10:04 am
 • Reply Maryke

  Wat interessant zeg! Vast een hele leuke en leerzame dag geweest!

  1 juli 2017 at 12:02 pm
 • Reply Elke

  Ik gebruik sinds kort een dagcrème van mylene en ben hiervan echt fan geworden! Ze hebben echt zeer fijne producten! En het is wel leuk dat ze voor die lijn rekening houden met jullie voorkeuren!

  1 juli 2017 at 5:43 pm
 • Reply Marlies

  Zo cool dat je een kijkje achter de schermen mocht nemen! Ik ben heel grote fan van hun zonnecrème! Echt zalig product 🙂

  3 juli 2017 at 3:07 pm
 • Reply Eline

  Wat tof dit! Super leuk zo’n workshop!!

  3 juli 2017 at 9:22 pm
 • Reply Eline

  Wat tof dit! Super leuk zo’n workshop!!

  3 juli 2017 at 9:22 pm
 • Reply Sandra

  Wat leuk zo’n kijkje achter de schermen! Dat vind ik ook altijd leuk! Dit is overigens de eerste keer dat ik van het merk Mylène hoor…

  4 juli 2017 at 3:00 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.