Follow:
Lifestyle

8 Romantische Films

Elk meisje houdt wel van een heerlijk romantisch verhaal tussen twee personages in een film. Ook ik. Mijn favoriete films met feel good momentje som ik in dit artikel op. Momenteel ben ik hard aan het leren voor mijn examen van wiskunde! Ik hoop dat ik alles geleerd krijg. Ik weet dat velen onder jullie ook aan het studeren zijn, dus in ieder geval veel succes!
Dan nu natuurlijk mijn top 8 romantische films! Ideaal voor een meisjesavond (na de examens, haha!).
1. Once Upon A Song
Katie Gibbs woont samen met haar pleegmoeder en haar pleegzus en -broertje. Omdat ze niet terug in de pleegzorg wil, doet Katie alles wat haar pleeggezin van haar vraagt, zonder te klagen. Op een dag komt de baas van de platenmaatschappij Massive Records bij Katie en haar zus op school, op zoek naar zangtalent. Katie heeft een prachtige zangstem, maar wordt gedwongen voor haar ongetalenteerde zus Bev te zingen, zodat deze het platencontract kan krijgen.
2. Ever After
Als de liefhebbende vader van Danielle plots overlijdt, wordt zij door haar nieuwe stiefmoeder en -zussen gebruikt als hulpje. Toch groeit ze op tot een vrolijke vrouw met een sterke wil, en op een dag komt ze de knappe prins Henry tegen, die zelf echter ook problemen thuis heeft. Gelukkig is de aardige Leonardo da Vinci in de buurt om ze te helpen.
3. Prom
Verschillende overlappende verhalen spelen zich af op een middelbare school wanneer het grote schoolbal nadert. Nova Prescott gooit zich in een machtsstrijd wanneer ze zich aangetrokken voelt tot een jongen die in de weg komt te staan van haar perfecte bal. Haar college-laatstejaars Mei en Tyler hebben geheimen, terwijl anderen te maken krijgen met alle onzekerheden en verwachtingen die een van de belangrijkste gebeurtenissen van de middelbare school met zich meebrengt. Er zijn honderden avonden tijdens de schooltijd, maar er is maar één “Prom”.
4. Monte Carlo
Een jonge vrouw, haar stijve stiefzuster en haar beste vriendin gebruiken al hun spaargeld om een langverwachte droomreis naar Parijs te maken. Dit draait echter uit op een grote teleurstelling. Wanneer ze besluiten om hun tegenvallende reis te onderbreken en de lobby van een luxehotel induiken, wordt één van hen verward met een verwende Britse erfgename. Vooraleer ze hun echte identiteit kenbaar kunnen maken raken ze echter verwikkeld in allerlei problemen tijdens een vakantie in Monte Carlo.
5. The Notebook
Allie Hamilton komt begin jaren ’40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf ’t eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.
6. Water For Elephants
Wanneer Jacob Jankowski, recentelijk tot wees en zwerver veroordeeld, op een passerende trein springt, belandt hij in de wereld van een tweederangs circus dat probeert te overleven tijdens de Grote Depressie. Als student dierengeneeskunde die bijna zijn diploma behaald heeft, krijgt hij de leiding over de menagerie. Daar ontmoet hij Marlena, de mooie ster van de paardenact die getrouwd is met August de dierentemmer. Ook ontmoet hij Rosie, een olifant die zich niet laat trainen… totdat Jacob een manier ontdekt om tot haar door te dringen.
7. Dear John
Een jonge soldaat John Tyree (Channing Tatum), is met verlof en wordt verliefd op de schitterende, maar conservatieve studente Savannah Lynn Curtis (Amanda Seyfried). De twee beleven een mooie tijd en wanneer John weer op uitzending gestuurd wordt, beloven ze elkaar brieven te schrijven om hun liefde levend te houden. Maar de lange afstand tussen beiden lijkt voor meer problemen te zorgen dan verwacht.
8. 500 Days Of Summer
Tom ontwerpt wenskaarten voor zijn beroep en is een hopeloze romanticus. Hij is erg aangeslagen wanneer hij door zijn vriendin Summer aan de kant wordt gezet. Hij gaat heen en weer tussen verschillende periodes in de 500 dagen die ze samen waren om erachter te komen waar het fout is gegaan.
Wat is jouw favoriete romantische film?
Liefs, Ellen
Bron: moviemeter.nl
Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

11 Comments

 • Reply Laura

  Water for Elephants wil ik echt nog heel graag zien! Leuke tips 🙂

  14 juni 2014 at 7:17 am
 • Reply Muriël K

  Leuke films! Prom heb ik nog nooit gezien, dus daar ga ik maar eens verandering in brengen haha.

  14 juni 2014 at 10:11 am
 • Reply Beau

  Heel leuk zeg! 🙂

  14 juni 2014 at 9:08 am
 • Reply jana

  Dit zijn allemaal leuke films 😀 x

  14 juni 2014 at 9:45 am
 • Reply Ines

  Ohja wat een heerlijke films!

  14 juni 2014 at 9:49 am
 • Reply Merle

  Leuke films,
  Monte carlo vond ik ook erg leuk.
  Ik zou Prom nog graag een keer zien.

  14 juni 2014 at 10:06 am
  • Reply Ellen

   Prom moet je zeker eens bekijken! Het is echt een feelgood movie!

   14 juni 2014 at 10:58 am
 • Reply Melissa

  The notebook <3 Ik heb hem zelfs 2 keer op dvd, echt erg haha 🙂
  x

  14 juni 2014 at 10:38 am
 • Reply Isabella

  Leuke films! Een aantal kende ik nog niet, bedankt voor de tips:) x

  14 juni 2014 at 10:59 am
 • Reply Julia

  bedankt voor deze goede filmtips!

  Xx julia

  14 juni 2014 at 3:51 pm
 • Reply Patoir

  Die ga ik eens bekijken, bedankt!

  15 juni 2014 at 7:59 am
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.