6 leuke decoratie items van H&M Home

6 leuke decoratie items van H&M Home

Sinds ik een kot (studentenkamer) heb, ben ik altijd op zoek naar leuke decoratie items om mijn kamer mee op te vrolijken. Het kleuren thema van mijn kot? Zwart, wit en goud. Dit zijn de kleuren die ik op dit moment het leukst vind en ik koop graag accessoires in deze kleuren. Bij H&M Home vind ik eigenlijk bijna alle decoratie spulletjes super leuk en trendy. Ik selecteerde mijn 6 favoriete items van H&M Home!

Tegenwoordig zie je steeds vaker en vaker glazen opbergdoosjes verschijnen en deze van H&M Home lijkt mij ideaal om enkele prulletjes in te bewaren of om mijn oorbellen in op te bergen. Ik heb al eerder geurkaarsen gekocht van H&M en ik vind ze fantastisch! De geur en design van de kaarsen zijn echt mijn ding. De zeepdispenser ziet er echt te schattig uit met die zwarte stipjes en gouden details. Alle items die ik heb geselecteerd, komen op mijn wishlist te staan. Ik kan echt niet genoeg hebben van gouden accessoires!

Glazen doosje €14,99 / Katoenen kussenhoes met gouden veer €7,99 / Zwarte porseleinen zeepdispenser met polka dots €9,99 / Geurkaars €7,99 / Metalen opbergmandje €7,99 / Metalen schaaltje €5,99

Vind jij H&M Home ook zo’n leuke winkel?

Liefs, Ellen

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *