5x waarom ik graag blog en vlog

5x waarom ik graag blog

Het eerste wat ik doe als ik wakker word, is mijn blog en YouTube-kanaal bezoeken om reacties te beantwoorden en om te zien of het artikel goed online is gekomen. Ik kan mij geen dag meer voorstellen dat ik niet aan mijn blog bezig ben. Ook op vakantie bedenk ik nieuwe ideetjes voor op mijn blog of maak ik outfit foto’s zodat ik die later kan plaatsen op Instagram en mijn blog. Mijn blog en Youtube-kanaal zijn een groot deel van mijn leven!

5x waarom ik graag blog en vlog

Schrijven

Ik schrijf heel graag, maar wanneer schrijven een verplichting wordt niet meer. Vroeger vond ik de schrijftaken die we kregen nooit leuk en kon ik mij daar niet tot aanzetten. Bloggen gaat eigenlijk vanzelf. Wanneer je iets met veel liefde doet, dan lukt dat!

Content creëren

Het bedenken van video ideetjes, van blogpost is echt leuk om te doen! Af en toe hou ik een brainstorm sessie en ga ik kijken welke beautyproducten ik nog wil verwerken op mijn blog. Ik kan een review schrijven, favorieten laten zien, tonen welke producten ik dagelijks gebruik,… Je kan op zoveel manieren dingen verwerken in je blog! Ook inspiratie opdoen voor video’s doe ik graag!

Groei

Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak maar ook op het gebied van fotografie en schrijven ben ik de afgelopen jaren erg gegroeid. Ik probeer mijzelf steeds te verbeteren en wanneer ik dan terugkijk naar vroegere filmpjes en artikels zie je een evolutie! Op zakelijk vlak ging ik vroeger met elk voorstel van een bedrijf akkoord, maar daar ben ik heel selectief in geworden.

Fotografie

Foto’s nemen vond ik vroeger als kind al heel leuk en dit is nog steeds iets dat ik ontzettend tof vind om te doen. Ik probeer steeds nieuwe dingen uit en het resultaat deel ik dan op mijn blog en instagram. Ook het zoeken van accessoires voor op foto’s is leuk!

Jullie reacties

Ik lees alle reacties onder mijn blog en onder mijn video’s! Het is echt aangenaam om te zien dat jullie mijn video tof vonden of dat een artikel jullie heeft geholpen! Wanneer er vragen zijn probeer ik daar altijd op te antwoorden! De interactie op mijn blog en YouTube-kanaal is echt heel erg leuk!

Liefs, Ellen

8 reacties

  1. Je bent een voorbeeld Ellen, je eenvoud siert je, en het feit dat dit je helpt om op persoonlijk vlak te groeien, maar ook je creativiteit te uiten, vind ik zo mooi, blijven doen je doet het SUPER!

  2. Ja! Precies! Ik ben enorm gegroeid en het fijne gewoon is (hoewel ik niet praat over het bloggen maar dan gewoon over mijn aparte tumblr blog) dat ik nu een hobby heb waar ik trots op kan zijn en waar mensen ook wel zoiets kunnen hebben als: hey da’s tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *