5 valentijnscadeaus die ik graag zou krijgen

Valentijnscadeaus

14 februari staat beter bekend als Valentijnsdag, de dag van de liefde! Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk valentijnscadeau kan je hier inspiratie vinden. Ik selecteerde 5 leuke items die ik graag zou krijgen op valentijn!

LEONIDAS PRALINES (MANON): De enige pralines die ik écht écht heel graag eet, zijn de pralines genaamd Manon van Leonidas. Witte chocolade langs de buitenkant, koffiesmaak langs de binnenkant. Dit zijn trouwens ook de lievelings pralines van mijn mama en zus, haha!

DANIEL WELLINGTON HORLOGE:  Ik kan niet meer zonder mijn horloge en mijn voorkeur gaat uit naar elegante horloges. Daniel Wellington komt vaak aan bod op mijn blog, want hun horloges vind ik zo mooi en goed van kwaliteit dat ik ze aan iedereen aanraad! Hiermee kan je mij blij maken.

CHOCOLADEFONTEIN: Ik vierde nieuwjaar met enkele vriendinnen en toen deden we chocoladefondue met stukjes banaan en mandarijn! Super lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou zelf ook wel graag zo’n chocoladefontein willen! Als je dit cadeau doet, koop dan alvast chocolade en fruit, zodat je meteen kan beginnen fonduen ;).

SCENT OF LIU JO: Oeps, nog een product dat vaak verschijnt op mijn blog. De geur van Scent of Liu Jo vind ik geweldig! Meisjesachtig, bloemig, … een zweverig parfum en daar hou ik van.

POLAROID FOTO’S: Oké, de afbeelding is niet helemaal representatief, maar rechtenvrije afbeeldingen vinden is niet makkelijk. Het gaat om het idee. Polaroid foto’s zijn helemaal ‘in’ en het lijkt mij een tof valentijnscadeau.

Ik hoop dat jullie door deze blogpost wat inspiratie hebben kunnen opdoen! Mocht je trouwens op zoek zijn naar nog meer ideetjes, kan je eens kijken op Westwing. Ze hebben een speciale pagina met originele cadeau ideeën voor mannen en vrouwen!

Wat zou jij graag cadeau krijgen met valentijn?

Liefs, Ellen

 

16 reacties

  1. Toffe cadeaus! Ik houd van praline, maar melk chocolade en hazelnoot aan de binnenkant is al top voor mij haha. Liefde voor het horloge. Ik heb een mooie, maar wil ook graag eentje met een leren bandje. Daniel Wellington en Cluse zijn op dit moment wel mijn favorieten. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *