5 toffe activiteiten om je niet te vervelen tijdens de vakantie

De zomervakantie is in aantocht en waarschijnlijk heb je al een heel lijstje gemaakt met dingen die je wil doen. Toch kan het voorkomen dat je je tijdens die lange vakantie eens verveelt. Daarom verzamelde ik 5 toffe activiteiten waar je misschien nog niet aan gedacht hebt.

activiteiten vakantie

Fun op een bananenboot

Op warme dagen vind ik het leuk om een sportieve activiteit te combineren met water. Een ritje op een bananenboot past hier perfect bij. Op verschillende plekken in België kan je tegen betaling een plaatsje regelen en het leukste is om dit te doen met je vriendengroep. Plezier gegarandeerd!

Elektrische fiets uitproberen

Een gewone fietstocht past zeker in het lijstje van toffe activiteiten die je tijdens de vakantie kan doen. Om het specialer te maken, kan je eens een rondrit maken met een elektrische fiets. Zo geraak je moeiteloos op elke bestemming. Na het fietsen kan je jezelf trakteren op een ijsje en je hebt de perfecte uitstap voor tijdens de vakantie!

Citytrip in eigen land

Niets is leuker dan op vakantie gaan, maar soms heb je daar gewoon het budget niet voor. In België zijn er genoeg leuke en onbekende plaatsen die je waarschijnlijk nog niet bezocht hebt. Je kan naar de hoofdsteden van de provincies trekken zoals Brugge, Luik, Brussel, Gent, Antwerpen,… of net de kleine dorpen bezoeken zoals Meise waar je de plantentuin kan bezoeken of bezoek eens een rommelmarkt in een andere stad. Genoeg activiteiten in België!

Wandelen met alpaca’s

Een andere activiteit die je kan doen als je je verveelt, is om te wandelen met alpaca’s. Op verschillende plaatsen organiseren ze een wandeltocht met deze schattige dieren. Dit is een bucketlist item!

Picknicken in je tuin

De laatste activiteit kan je gewoon thuis doen. Organiseer eens een picknick in je tuin! Op het internet vind je verschillende heerlijke en makkelijke picknick receptjes en het geeft instant een vakantiegevoel. Enjoy!

Met dit lijstje ga je je sowieso niet vervelen tijdens de vakantie!

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *