5 tips om je studentenkamer gezelliger te maken

In een studentenkamer of kot zit je vijf dagen per week dus dan kan het maar beter wat gezellig zijn. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kamer te decoreren en op zoek te gaan naar de leukste accessoires voor mijn kamer. Op deze manier wordt het wat persoonlijker en wordt het een fijne omgeving waar ik kan ontspannen na een dag op school. In deze blogpost geef ik enkele tips om je kamer gezellig te maken.

Details van mijn studentenkamer

Tip 1: kaarsen

Een goedkope oplossing om wat decoratie toe te voegen aan je interieur zijn kaarsen. Bovendien zijn geurkaarsen ideaal om een heerlijke geur te krijgen. Kleine tip van mij: ik hou ervan om kaarsen in groepjes te plaatsen en dit het liefst op een schaaltje.

Details van mijn studentenkamer

Tip 2: foto’s

Op een studentenkamer kan het soms wat eenzaam zijn en daarom zijn foto’s leuk. Ik heb verschillende foto’s van mijn honden omhoog hangen, maar ook van vriendinnen en van leuke plaatsen waar ik ben geweest.

Tip 3: muurstickers

Heb je saaie muren die je wil aanpakken op kot, maar geen zin om te verven? Dan zijn muurstickers van Pixers.nl een oplossing. Er zijn ontzettend veel muurstickers verkrijgbaar op Pixers.nl dus je moet even op voorhand bepalen welke kant je op wil. Je hebt grappige stickers met een dier op, maar evengoed ook bloemenprints. Mijn favoriet van Pixers.nl zijn muurstickers van palmbladeren!

Tip 4: kaders met quote

Quotes zijn helemaal mijn ding en geven mij echt motivatie. Daarom vind ik het extra leuk om ze dagelijks te zien. Op deze manier blijf ik gemotiveerd om te gaan voor mijn dromen. Je kan ze uitprinten en in een kader plaatsen. Dit zorgt ook meteen voor een persoonlijke toutch op je kamer.

Details van mijn studentenkamer

Tip 5: persoonlijke spullen

Mijn laatste tip is om je persoonlijke spullen zoals parfums en oorbellen te gebruiken als accessoires. Vaak zijn dit echte pareltjes dus waarom zou je het verstoppen in een kast? Geef ze een mooi plaatsje op je kamer zodat je er van kan genieten.

Hoe maak jij je kot / studentenkamer gezelliger?

Liefs, Ellen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *