5 leuke dingen die ik deed in maart

Ik vind het fijn om op het einde van de maand eens terug te blikken. Afgelopen maand mocht ik een aantal leuke events bijwonen, leerde ik mensen beter kennen en was het druk op school. De leukste momenten verzamelde ik in deze blogpost!

Dove event

dove event

Begin deze maand ontdekte ik samen met Evi de nieuwe shower foams van Dove. Het event was echt in orde! Een hele avond konden we gebruik maken van de wellness en lekker eten van Divers Antwerpen. Het blijft bizar om voor zoiets uitgenodigd te worden! Het was in ieder geval een leuke avond!

Standje organiseren op school

photobooth

Vanaf februari werkte ik met een groepje aan een groepswerk voor school. We kregen de opdracht om een tv programma rond kanker en entertainment te bedenken. Niet gemakkelijk! Ons idee stelden we vervolgens voor aan medestudenten met hapjes en drankjes. Ook maakten we ons standje op de “beurs” leuker door een photobooth te installeren. Leuk om te doen!

Opening Pascaud

pascaud

In Antwerpen opende begin deze maand een salon waar je je huid kan laten testen en een aangepaste behandeling kan laten doen. Er was veel volk aanwezig, waardoor ik niet veel foto’s heb kunnen maken. In de goodiebag zat een waardebon waarmee we een behandeling kunnen laten uitvoeren. Dit ga ik dan ook binnenkort laten doen en een uitgebreid verslagje over Pascaud volgt dus nog!

Events bezoeken met Elien van Little Louvain

little louvain

nee make up

Het leuke aan bloggen? Andere bloggers ontmoeten! Afgelopen maand zag ik bijna elke week Elien van Little Louvain. Het is echt een super vriendelijk en lief meisje en haar blog is ook nog eens leuk om te lezen, dus neem zeker een kijkje :). Ik zag haar op het event van Pascaud, maar ook op de Estetika beurs, healthy speed dates en op de opening van Cook & Serve in Leuven.

Nieuwe visitekaartjes voor mijn blog ontwerpen
visitekaartjes blog

visitekaartjes blog

De laatste tijd heb ik af en toe een event gepland en dan is het altijd handig om visitekaartjes bij te hebben om uit te delen. Eerst zocht ik inspiratie op Pinterest en daarna kon ik aan de slag met het ontwerpen van visitekaartjes op Fotofabriek. Ik koos voor een simpel ontwerp, maar zorgde toch voor enkele leuke accenten. Ook koos ik voor een marmer printje omdat dit vaak terugkomt op mijn blog. De kaartjes werden snel geleverd en ik vind ze erg mooi geworden! Wat vinden jullie van mijn kaartjes van Fotofabriek?

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt met mijn gsm, dus daarom kan de kwaliteit wat minder zijn. Sorry daarvoor! Hoe was jouw maand?

Liefs, Ellen

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *