5 items die je in huis moet halen voor de zomer

De zomer is in aantocht en dat wil zeggen dat ik de nodige items in huis kan halen zodat ik optimaal van het mooie weer kan genieten. In deze blogpost laat ik zien welke items je zeker in huis moet halen.

Zonnecrème

In de zomer kan het aardig warm zijn en zijn er veel UV-stralen actief. UVA- en UVB-stralen zorgen ervoor dat je bruint, maar ze zijn ook schadelijk voor de huid. De zon is de grootste boosdoener voor huidveroudering. Net daarom is het zo belangrijk om vaak te smeren en met een hoge factor. Vergeet dus zeker geen zonnecrème in huid te halen!

Zonnebril

Ook zonlicht kan de ogen beschadigen en daarom wordt aangeraden om een zonnebril te dragen. Nog geen zonnebril in huis? Bij De Bijenkorf vind je een groot assortiment dames zonnebrillen voor ieder wat wils. Een Gucci zonnebril, Dior zonnebril of Prada zonnebril? Bij De Bijenkorf ben je aan het juiste adres. Je vindt er verschillende merken en modellen. Sowieso vind je er een zonnebril naar wens.

Badpak

Bikini’s zijn passé, badpakken zijn de nieuwe mode. Schaf voor de zomer dus een mooi exemplaar aan. Het polkadot badpak in de collage hierboven is van Cyell en straalt zomer uit. De strik maakt het badpak toch eigentijds. Ik ben verliefd!

Strandtas

Een strandtas kan je op verschillende manieren gebruiken. Vorig jaar zag je veel bloggers rondlopen met een rieten strandtas en deze trend zet zich door naar dit jaar. Je kan het dus gebruiken om overdag door de stad te lopen of je kan het gebruiken om effectief naar het strand te gaan. Aan jou de keuze!

Hoed

Om af te sluiten, wil ik het belang van een hoed aanhalen. Net zoals zonnecrème en een zonnebril vind ik een hoed even belangrijk. Je gezicht wordt beschermd van de zonnestralen door de schaduw waardoor je minder snel verbrandt of bruint. Voor mijn lichte huid is dit een must!

Ben jij al helemaal klaar voor de zomer of moet je nog enkele dingen in huis halen?

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *