4 beautyblogs die je moet volgen

Nadat grote beautyblogs zoals MissLipgloss en LiveLifeGorgeous stopten met bloggen, begon mijn zoektocht naar nieuw leesmateriaal om op de hoogte te blijven van de laatste beautynieuwtjes. Er zijn ontzettend veel beautyblogs op het web te vinden zowel geschreven in het Nederlands als in het Engels. Ik lees het liefst in het Nederlands, dus hierbij mijn lijstje van 4 beautyblogs die je moet volgen!

4 beautyblogs die je moet volgen

Daily Daphne

4 beautyblogs die je moet volgen

Ik volg Daphne op Instagram en zo leerde ik haar blog kennen. Ze heeft een persoonlijke beautyblog dus naast reviews lees je hier ook vlogs van haar vakantie. Ik raad zeker aan om haar ook op Instagram te volgen!

Silkeblogs

4 beautyblogs die je moet volgen

Silke is echt een super lieve blogger die ik af en toe tegen kom op events. Haar slogan is ‘everything and beauty’ en dat is helemaal waar. Dagelijks lees je hier een beauty review, vind je outfit inspiratie of eerder iets lifestyle gerelateerd. Ze doet het super en verdient zeker een plaatsje in deze lijst!

Zazazoo

4 beautyblogs die je moet volgen

Mijn recentste ontdekking qua beautyblog is Zazazoo. Het fijne vind ik dat je bij haar dagelijks terecht kan voor nieuw beautynieuws. Ik hou ervan als ik weet dat je dagelijks iets kwaliteitsvol kan lezen bij een blog en dat is zeker het geval op de blog van Jolanda. Een echte aanrader dus!

Lifestyle by Linda

4 beautyblogs die je moet volgen

Naast het feit dat Linda de mooiste foto’s maakt, maakt ze mij ook bewust van dierenproefvrije make-up. Ik ben al langer aan het denken om alleen dierenproefvrije producten aan te schaffen, maar het leek mij zo veel gedoe. Linda laat zien dat het ook kan op een leuke manier. Ze schrijft naast beauty trouwens over nog meer onderwerpen zoals reizen en groen leven.

Welke beautyblog lees jij graag? 

Liefs, Ellen

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *