4 hippe kantooraccessoires die je moet hebben!

cute stationery

Ik ben dol op plannen en maak maar al te graag to-do-lijstjes. Zo vergeet ik niets en blijven mijn taken overzichtelijk. Onder het motto ‘kantoorspullen kan je nooit genoeg hebben’, zocht ik de leukste kantooraccessoires! Hierbij een lijstje met 4 leuke stationery die iedereen zou moeten hebben.

4 hippe kantooraccessoires die je moet hebben!

Agenda 2017 met witte en zwarte dot10 hippe kantooraccessoires die je moet hebben!

10 hippe kantooraccessoires die je moet hebben!

Hoe leuk is deze agenda? Hij heeft bolletjes, gouden details en is daarnaast nog eens super praktisch. Per maand heb je een overzicht van alle dagen met een vakje waar je belangrijke afspraken kan noteren. Verder in de agenda heb je voor elke dag van de week veel plaats om te noteren en er is ook genoeg plaats om to-do-lijstjes te maken. Deze agenda kost €34,95 en is verkrijgbaar op de webshop van Dreamkey.

Marmeren potlodenmarmer potloden

Ik ben dol op de marmer trend. Ondertussen heb ik al een hele collectie met marmeren spulletjes, maar marmeren potloden kwam ik nog niet tegen. Deze set met potloden vind ik zo tof! Ze maken het studeren en maken van lijstjes meteen een stuk leuker. Een set van 8 potloden kost €11,95.

Nietjesmachine en balpen met polka dots4 hippe kantooraccessoires die je moet hebben!

Hoe schattig zijn deze kantooraccessoires? Een nietjesmachine en balpen met lichtroze accenten en polka dots patroon kan ik echt niet weerstaan. Deze spullen maken mijn bureau meteen vrolijker en zijn niet zo saai als een gewoon zwart nietjesmachine. De nietjesmachine kost €15,95 en de balpen kost €14,95.

Notitieboekjes4 hippe kantooraccessoires die je moet hebben!

In dit lijstje konden notitieboekjes niet ontbreken. Dreamkey heeft in haar Pretty Office collectie een heleboel schattige en toffe notitieboekjes, maar deze met Franse quotes spraken mij het meeste aan. Ze zijn super simpel, maar toch anders dan alle notitieboekjes die ik al ben tegengekomen. Binnenin zijn de vellen blanco dus je kan er zelf alle kanten mee op. Per boekje betaal je €2,50.

Als je goed zoekt, vind je heel schattige kantoorspullen! Dit maakt het studeren of kantoorleven veel aangenamer en staat nog eens leuk op je bureau! Al deze spulletjes zijn verkrijgbaar bij Dreamkey, de place to be voor originele stationery! Wat vind jij van deze kantooraccessoires?

Liefs, Ellen

9 reacties

  1. wat heb je een mooie blog! via via ben ik hier terecht gekomen! leuk artikel & prachtige spulletjes! Ik vind vooral die agenda super mooi (maar iets te prijzig)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *