3 toffe dingen die ik afgelopen week deed

3 toffe dingen die ik afgelopen week deed: van cake met ketchup proeven tot een tentoonstelling van Steve McCurry.

Cake met ketchup proeven

3 toffe dingen die ik afgelopen week deed

Afgelopen vrijdag mocht ik naar een event van Heinz. Dit merk lanceert namelijk ketchup met 50% minder suiker en zout. Ketchup vind ik ontzettend lekker en als het gezonder kan, is dat alleen maar een pluspunt! Op het event kregen we een heleboel gerechten waar ketchup in verwerkt werd, zo ook in een cake. Cake met ketchup kan dit lekker zijn? Ja hoor! Ik heb heerlijk genoten van de cake :)! Na afloop kregen we een gepersonaliseerde fles Heinz ketchup mee, heel tof!

De vlog van die dag kan je hieronder bekijken!

Opblaasbare zwaan

3 toffe dingen die ik afgelopen week deed

Het was ontzettend warm en ik bracht veel tijd buiten door bij de zwemvijver. Volgens mij ben je mijn opblaasbare zwaan al beu gezien, maar het blijft zo’n tof ding om mee te zwemmen. Het is ontzettend groot en echt een leuk item voor in de zwemvijver. Ik geef trouwens een opblaasbare zwaan en donut weg. Als je nog niet meedoet met de winactie doe het dan nu vlug.

Tentoonstelling The World of Steve McCurry

Ik bezocht met enkele vriendinnen de tentoonstelling van Steve McCurry. Dit is een bekende fotograaf en ken je ongetwijfeld van het Afghaans meisje met de groene ogen. De tentoonstelling wordt gehouden in de beurs in Brussel en is echt heel leuk om eens te bezoeken.

Hoe was jouw week?

Liefs, Ellen

4 reacties

  1. Wat gaaf dat je naar het event van Heinz mocht! En ik ga nog even meedoen met je winactie, bij ons thuis hebben we van vorig jaar niet veel opblaasbare dingen meer over, haha. Die zwaan en donut zijn wel echt geweldig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *