3 redenen waarom ik van de winter hou!

We kunnen niet ontkennen dat het winter is. Het is eerlijk gezegd niet mijn favoriete seizoen, maar ik kan het wel waarderen. In dit artikel zet ik 3 redenen waarom in van de winter hou op een rijtje.

Zolang ik binnen zit en niet naar buiten moet, hou ik van een besneeuwd landschap. Ik hou ervan om in vers sneeuw te wandelen. Je hoort het gekraak van de sneeuw. Na deze mini wandeling in de kou drink ik graag een tasje chocomelk met een koekje en ondertussen kijk ik een leuke kerstfilm. Zelf na kerst vind ik het leuk om zo’n film te bekijken. Hoe zit dat bij jullie?
Nu ik in Brussel naar school ga, kon ik niet omheen de kerstmarkt. De kerstmarkt van Brussel heb ik voor de kerstvakantie (den blok…) bezocht met enkele vrienden. We hebben geschaatst, jenever gedronken en in het rad gezeten. Heel erg leuk! Nu ik de smaak heb te pakken, wil ik de kerstmarkt in Keulen ook eens bezoeken. Aangezien dit niet dicht bij de deur is en ik de hele kerstmarkt wil bezoeken, zal ik een hotelkamer in Keulen moeten boeken. Dat zijn verre toekomstplannen!

 

De winter begint in de maand december en net in deze maand staan cadeautjes en gezellige momenten met de familie centraal. Daarnaast eten we in december heel vaak lekkere maaltijden tijdens de feestdagen. Als een echte foodie, ben ik daar blij om!
Liefs, Ellen
Volg mij via Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *