3 favoriete winkels!

Bij sommige winkels kan ik niet naar buiten gaan zonder iets te kopen. Op dit moment heb ik 3 favoriete winkels en deze deel ik graag met jullie.

 

Sinds kort kan je bij Di Real Techniques kwasten kopen. Verder hebben ze make-up merken als theBalm en ParkAvenue. Helaas helpt het niet dat ik elke dag langs de Di passeer om naar school te gaan. De verleiding is altijd groot en ik neem regelmatig een kijkje bij Di.

 

Subdued is een erg leuke winkel en kan je qua kledingstijl vergelijken met Brandy Melville. In België is er ééntje in Brussel en ééntje in Antwerpen. In Nederland is er ééntje in Amsterdam. Ik ben zelf al naar die van Amsterdam en Brussel geweest. Ik moet wel zeggen dat die van Brussel veel groter is dan die van Amsterdam.
Een andere kledingwinkel waar ik regelmatig iets van koop, is Topshop. Dit kan je gewoon bestellen via Zalando en een aantal dagen later heb je leuke items. Topshop heeft leuke, originele bloesjes en broeken. Op dit moment heb ik twee bloesjes en een portemonnee van dit merk en daar mogen best nog wat items van bij komen!
Liefs, Ellen
Volg mij via Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *