Follow:
Lifestyle

15 dingen die niemand je vraagt15 dingen die niemand je vraagt. Deze tag verschijnt tegenwoordig op bijna iedereen zijn blog. Zelf vind ik het altijd leuk om tags te lezen, maar zelf verschijnt er op mijn blog bijna nooit een tag. Voor alles een eerste keer en daarom ga ik deze 15 vragen invullen, veel leesplezier!  

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht? Ik slaap met de deuren van mijn kledingkast dicht. Mijn kamer is niet heel groot en als de drie deuren van mijn kledingkast open zouden staan, heb ik te weinig ruimte om uit mijn bed te stappen.
2. Neem je mini-flesjes shampoo etc. mee uit hotels? Het is echt al heel lang geleden dat ik naar een hotel ging, maar moesten zo’n flesjes in mijn hotelkamer staan, zou ik ze meenemen of opgebruiken.
3. Heb je ooit een straatnaambord gepikt? Nee, waarom zou je dat doen? Dat is volgens mij redelijk nutteloos om te stelen.
4. Gebruik je to-do lijstjes? Ik maak heel veel to-do lijstjes. Ik schrijf alles wat ik nog moet doen of waar ik aan moet denken op. Het enige nadeel is dat ik nadien blogs ga lezen en dat er op het einde van de dag, maar één of twee dingen zijn gedaan. Uitstelgedrag, oeps.
5. Heb je sproeten? Nee.
6. Heb je ooit in de bosjes geplast? Toen ik klein was, ja! Ik denk dat iedereen wel ooit eens in de bosjes heeft geplast.
7. Hoe groot is jullie bed? Ik heb een éénpersoonsbed. Zoals ik eerder zei, is mijn kamer niet zo heel groot. Een tweepersoonsbed zou er wel inpassen, maar dan is het echt te krap. Een éénpersoonsbed is ideaal voor mij. Ook heb ik een afstandsbediening aan mijn bed handen. Zo kan het gedeelte aan mijn voeten en hoofd automatisch omhoog gaan. Leuk bij het lezen of pijnlijke benen.
8. Ben je lui? Een beetje. Ik heb soms eens een dag dat ik gewoon in mijn bed blijf liggen en films kijk. Moet kunnen toch? Ook vind het leuk om gewoon eens thuis te zijn. Als ik een aantal dagen achter elkaar ergens naar toe moet gaan, ben ik blij dat ik daarna op mijn gemak thuis kan zitten in de zetel. Ik ben dus best lui.
9. Is er iets waar je je nu aan irriteert? Momenteel werk ik in de C&A in Brussel. Ik vouw de kleding op en sta aan de paskamers en ik erger mij soms aan de klanten. Zo moeten de klanten hun kleding terughangen tijdens de solden. Sommige mensen zijn het hier niet mee eens en GOOIEN ze dan ergens op de grond of zeggen dat wij ons werk niet willen doen. Onrespectvol vind ik dit. 

10. Kauw je op pennen en potloden? Ik doe dit denk ik onbewust. Ik probeer het te vermijden, maar soms zit het al in mijn mond voor ik het zelf besef.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was? Nee, wel bij de Chiro.
12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms? Ja, onlangs keek ik naar Frozen en wat een prachtige film is dit trouwens! Ook kijk ik nog steeds graag naar Assepoester.
13. Tel je de treden als je de trap op loopt? Dit heb ik een tijdje gedaan, maar nu doe ik dit niet meer.
14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is? Eumm, ik denk het niet.
15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken? Nee… Oeps.Je mag deze vijftien vragen altijd overnemen! Ik vond het in ieder geval leuk om eens een tag in te vullen. Dit doe ik niet heel vaak, maar voor deze tag maak ik een uitzondering.

Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter
Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

8 Comments

 • Reply Patoir

  Ik denk er net hetzelfde over. Na drukke dagen heb ik ook nood aan een rust dagje! Assepoester blijf ik ook een orachtige film vinden!

  27 juli 2014 at 6:36 am
 • Reply @nailsbyfml

  Ik blijf deze tag leuk vinden. Wat raar van die klanten.. Thuis blijven vind ik ook geen probleem haha.

  27 juli 2014 at 6:53 am
 • Reply Beau

  Hahaha leuke tag! 🙂

  27 juli 2014 at 7:32 am
 • Reply Miss Sentinelli

  Super leuke tag is het he :). Leuk ingevuld ook!

  27 juli 2014 at 10:53 am
 • Reply jana

  Heel leuk om te lezen 🙂 x

  27 juli 2014 at 5:39 pm
 • Reply Michaela J.

  Echt een super leuke tag! Blijft leuk 🙂

  28 juli 2014 at 6:25 am
 • Reply Tahlia

  :), heel leuk

  29 juli 2014 at 6:03 pm
 • Reply iThinkPink

  Deze tag blijft leuk om te lezen! Ik heb hem zelf ook ingevuld 🙂

  29 juli 2014 at 8:22 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.