10 x vragen over bloggen

10 x vragen over bloggen

Op de blog van Iris, vond ik een super leuke TAG over bloggen! Ik krijg regelmatig vragen over hoe het is om te bloggen, wat ik het leukste vind aan bloggen,… Ik beantwoord 10 vragen over bloggen!

Wat vind je het leukste aan bloggen?

Ik vind het hele proces van bloggen ontzettend leuk. Fotograferen, beauty producten testen, schrijven, foto’s bewerken,… Het leukste van al vind ik de lieve reacties die ik krijg onder een artikel!

Wat vind je het minst leuke aan bloggen?

Product foto’s maken is voor mij één de leukste dingen aan het bloggen, maar soms lukken foto’s niet door enkele omstandigheden. Meestal maak ik foto’s onder een VELUX raam, maar wanneer het grijzig weer is, lukt het maken van foto’s niet. De foto’s zijn niet zo wit als anders en daar erger ik mij aan! Onlangs heb ik softboxen gekocht zodat dit probleem van de baan is! Nu kan ik zelfs ’s avonds fotograferen met mijn Canon!

Ben je altijd tevreden over je blogpost?

Over de ene blogpost ben ik al tevredener dan een andere, maar ik publiceer tegenwoordig alleen artikels waar ik helemaal achtersta! Ik ben aan één blogpost meestal een uurtje of meer kwijt en stop er heel veel liefde in. Hopelijk merken jullie dit ook!

Hoeveel blogpost heb je al klaar staan om online te kunnen zetten?

Door persoonlijke omstandigheden heb ik op dit moment geen voorraad aan blogposts. Normaal heb ik minstens één week vooruit gewerkt, maar dit is deze week niet gelukt. Vandaag en morgen heb ik niets gepland en kan ik volop vooruit werken aan artikels!

10 x vragen over bloggen

Met hoeveel concept blogposts ben je momenteel bezig?

Op dit moment heb ik 8 concepten staan. Bij sommige artikels staat er nog geen foto’s, maar wel tekst en omgekeerd. Ik heb dus ideetjes genoeg!

Kijk je wel eens om naar ‘oude’ blogposts?

Af en toe kijk ik wel eens naar oude blogposts. Ik vind het leuk om de evolutie in mijn blogposts te zien. Mijn foto’s en schrijfstijl zijn al heel veel veranderd! Gisteren keek ik naar mijn eerste blogpost en dan merk je echt wel verschil!

Verander je ‘oude’ blogposts weleens?

Soms kom ik in een oude blogpost nog een schrijffout tegen en dan verander ik dit natuurlijk! Ook vervolledig ik een oud artikel wel eens of haal ik de linkjes weg die niet meer werken. Dit gebeurt niet zo vaak, maar af en toe wel!

Verwijder je ‘oude’ blogposts weleens?

Vroeger schreef ik af en toe een update op mijn blogschema, maar deze blogposts heb ik verwijderd. Het kan namelijk verwarrend overkomen en mijn blogschema verandert heel vaak. Op dit moment probeer ik elke dag te bloggen, maar dit lukt niet altijd!

Wat zou je graag nog aan je blog willen veranderen?

Op dit moment ben ik tevreden met mijn blog. De lay-out is leuk en origineel (vind ik) en alles ziet er ordelijk uit. Dit wil ik zo houden! Natuurlijk zijn er nog enkele verbeterpunten, maar op dit moment ben ik redelijk tevreden met mijn blog!

Zou je ooit kunnen stoppen met bloggen?

Goh, moeilijke vraag. Ik blog ontzettend graag en verzin graag nieuwe ideetjes voor blogposts, maar ooit zal ik misschien stoppen met bloggen wanneer ik het niet meer leuk vind. Bloggen is een hobby en moet niet als een verplichting aanvoelen. Voorlopig blijf ik nog een hele tijd bloggen!

Liefs, Ellen

Untitled-2

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *