10 dingen die mij op dit moment bezig houden

10 dingen die mij op dit moment bezig houden

  1. Citroencake is mijn favoriet tussendoortje op dit moment. Vooral de citroencake van Starbucks vind ik zalig. Ik heb deze cake al eens proberen namaken en dit recept was zeer goed gelukt. Een video hierover volgt snel!
  2. Koffie met veel melk drinken, is voor mij het perfecte begin van de dag
  3. Mac Mehr draag ik non-stop op mijn lippen. Deze lipstick is echt geweldig!
  4. Mijn nieuwe opleiding Media And Entertainment Business bevalt mij goed en is zeer uitdagend. Dagelijks leer ik nieuwe dingen bij en bijna alle vakken vind ik het interessant.
  5. Ook het leren jasje van Primark is een item dat ik non-stop draag.
  6. Komende weken staan er een aantal heel leuke events op de planning. Ik vind het super dat ik hier naartoe mag gaan door mijn blog. Uiteraard zie je nog verschillende verslagjes hiervan verschijnenen op mijn blog
  7. Op het moment dat ik dit schrijf, zit ik in de trein. Tegenwoordig breng ik veel tijd door op de trein en in deze tijd probeer ik altijd wel iets te doen. Dit kan gaan van samenvattingen maken tot video’s bewerken.
  8. Vanaf volgende week neem ik het sporten weer helemaal op. De vakantiekilo’s mogen er nu echt wel afgaan.
  9. Nog 134 abonnees te gaan tot de 1000 op YouTube! Als je nog niet geabonneerd bent, kan je dat altijd nog even doen ;)!
  10. Op vrijdag eten we altijd frietjes en en hier kijk ik altijd naar uit. Een vrijdag zonder frietjes is geen vrijdag vind ik.


Liefs, Ellen

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *